Üvey babasının sapık olduğunu ve kendisini sürekli taciz ettiğini, istediklerini yapmazsa dayak yediğini anlatan Ender, babasının aynı şeyleri kardeşine yapmaması için evden kaçtığını, kardeşini okutmak için de başka insanların tacizlerine maruz kaldığını anlattı. Alihan'ın kendisine davranışına kızan Ender'in soğuk ama öfkeli hali ise izleyenlerden tam not aldı. Yasak Elma'nın sosyal medya hesapları Ender karakterini canlandıran Şevval Sam'ın oyunculuğuna övgülerle doldu. ENDER'İN ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜĞÜ İTİRAF SAHNESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

7 2
Öte yandan, Yıldız, Kemal’i nikahta basmasının şaşkınlığını yaşarken, Argunlar da Erim’im kaza haberiyle sarsılır. Halit, Erim’i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. 
7 3

Ender ise, Erim’in kazasından Halit’i sorumlu tutar. Kemal’in şüpheli davranışları Halit’in dikkatinden kaçmaz, Kemal’in peşine Sıtkı’yı takar ve beklemediği bir sonuçla karşılaşır. Ender ve Alihan’ın arasındaki gerginlik ise ilişkilerini başka bir boyuta taşıyacaktır.

7 4

Diğer yandan ise Halit ve Ender'in oğulları Erim'in arabayla birisine çarparak öldürdüğü ortaya çıkıyor. Yaşanan bu korkunç olaydan sonra Ender Halit'in üstüne yürüyor ve velayet davası açacağını söylüyor. Yeni bölümde Halit ve Ender'in kavgasının yanı sıra bir yasak aşk da ortaya çıkıyor. 

7 5