2019 trend oje renklerinde holografik ışıltılı ojeler vazgeçilmeziniz olacak!

2019 trend oje renklerinde bu sezon sıklıkla karşılaşacağınız renkleri bir araya getirdik! Holografiki ışıltılı ojeler bu sezon trendleri arasında!

Yılın en trend renklerini tırnaklarında kullanmak isteyenler için sezonun en moda oje renklerini bir araya getirdik! Bu sezon da tırnaklarınızı daha çekici ve ışıltılı bir görünüm kazandırmak için parıltılı, holografik ve sedefli ojeleri tercih edebilirsiniz.

7 1

Bu sezonun en trend renkleriyle tırnaklarınıza daha çekici ve iddialı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Özellikle sedefli, ışıltılı ve holografik ojeleri bu sezon etrafta çok fazla görmeniz mümkün olacaktır. 

7 2

Sedefli oje serisi; 2019 kışının da moda renkleri olan ve doğadan ilham alan yeşil, şeftali, kahverengi tonlarındaki yeni renklerle zenginleşirken, parıltılı renklerle düz opak renkleri bir araya getiren oje setleri, sunduğu farklı uygulama seçenekleriyle öne çıkıyor.

7 3

Setlerdeki parıltılı ya da holografik seçenekli ojeleri ister tek başına isterseniz de düz renk bir ojenin üzerine uygulayarak tırnaklarınıza ışıltılı, yanar dönerli bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

7 4