Basenleriniz genişse tek kat fırfırlı etekler size göre Basenleri geniş olanlar için tek kat fırfırlı etekler bu trendi takip etmenin daha iyi bir yolu olabilir. Fırfır sayısı arttıkça vücut proporsiyonu da aynı oranda arttığı için kilolu görünme ihtimaliniz fazlalaşıyor.
9 2
İnce yapılılar için desenli ve katlı etekler ideal Minyon vücut hatlarına sahipseniz fırfırlı etek kombinleri size çok uygun. Fırfırlı etek seçiminizi kısa ve desenli modellerden yana kullanabilirsiniz. Birden çok katı olan fırfırlı etekler sizi havalı gösterebilir.
9 3
Fırfırlı eteklerle mutlaka kemer kullanın Fırfırlı etekler salaş bir tarz edinmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Elbisenin daha hoş gözükmesi içinse belinize kalın bir kemer takarak oldukça hoş bir görünüm yaratabilirsiniz.
9 4
Diz altı fırfırları kalın bacak yapısını kamufle ediyor Bacaklarınız kalınsa diz altında fırfır olan modellerle bacaklarınızı güzel bir şekilde kamufle edebilirsiniz. Transparan detaylı modeller veya A kesim etekler size göre. Fırfırların sadece etek ucunda yer alması burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta. Böylece tüm dikkati bileklerinize çekebilirsiniz.
9 5