Geçtiğimiz akşam Mikanos'ta görüntülenen Türk iş insanı Emir Uyar ve Adriana Lima arasında neler olduğu merak ediliyor. Daha öncede görüntülenen ikili arasında aşk yaşandığı iddia ediliyor. 

8 2

Yazar Metin Hara ile bir ayrıl bir barış ilişkisinin bittiği ve Hara'nın ardından dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın gönlünü Türk iş insanı Emir Uyar'a kaptırdığı iddia ediliyor. 

8 3

Gönlünü Şimdi de Emir Uyar'a Kaptırdı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk iş insanı Emir Uyar ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilerek son zamanlarda sık sık bir araya geliyor. Son olarak Mikanos'a tatile giden ikili bir mekan çıkışı beraber görüntülendi. 

8 4

Adriana Lima'nın Yeni sevgilisi Emir Uyar Nereli Kaç Yaşında?

Son zamanlarda magazin dünyasında dünyaca ünlü model Adriana Lima ile sevgilisi olduğu iddia edilen Türk iş insanı Emir Uyar, 1982 doğumlu. Emir Uyar, Permak Şirketler Grubu’nda yönetim kurulu üyesi olarak karşımıza çıkıyor. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra ve University of Southern California’da işletme ve ekonomi eğitimi aldı. Makine Sanayi, tekstil, enerji ve gayrimenkul yatırım alanlarında tecrübe edindi. Uyar ayrıca, Venedik’te St. Regis Venice San Clemente Palace Oteli’ni hizmete açtı. Aynı zamanda Dominica ülkesinin Türkiye fahri konsolosudur. 

8 5