Kısa bir süre önce verdiği bir röportajda cinsellik itirafı ile çok konuşulan model Ashley Graham 9 yıldır yönetmen Justin Ervin ile evli. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı hamilelik duyurusundan sonra çıplak paylaşımı ile çok konuşuldu. 

7 2

Dünyanın ilk büyük beden modeli olan Ashley Graham aynı zamanda kadınların bedenleriyle barışmaları gerektiğini öğütleyen olumlama hareketinin öncüleri arasında yer alıyor. 

7 3

Hamilelik döneminde çırılçıplak çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Ashley Graham bu sefer takipçilerini ikiye böldü. Takipçilerinin bir kısmı sert bir dille eleştirirken bir kısmı da ''Güçlü anne'', ''Cesur kadın'' gibi yorumlarda bulundu.

7 4

Cinsel İlişki İtirafı Olay Olmuştu!

Geçtiğimiz haftalarda bir dergiye verdiği röportajda kendisinde sorulan, ''Mutlu evliliğin sırrı nedir?'' sorusuna cevap olarak, ''Her zaman cinsel ilişkiye girin. O an öyle hissetmeseniz bile, sadece cinsel ilişkiye girin. İlişkiye girmediğimiz zamanlarda, birbirimize aksi davrandığımızı fark ettim. Eşim ve ben bir sorun olduğunda 'haydi ilişkiye girelim' diyoruz ve sonrasında bakıyoruz ki o harika halimize geri dönmüşüz!'' yanıtını vermişti.

7 5