Gökçe Yıldırım, dün yayınladığı videosunda eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını hatta Derici ile Özdene'nin kendi bilgisayarında iğrenç videolarını bulduğunu iddia etti.

8 2

Youtube'da yaklaşık olarak 444 bin takipçisi bulunan Gökçe Yıldırım dün paylaştığı makyaj videosunda İrem Derici hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Geçtiğimiz yıl Ataberk Özdene ile ilişkiye başlayan ve şuan İrem Derici ile aldatıldığını iddia etti.

8 3

VİDEO İLE MESAJLARINI YAKALADIM!

Kişisel bilgisayarında sevgilisi Ataberk Özdene ve İrem Derici ile video ve mesajarını yakaladığını iddia eden Gökçe Yıldırım aldatıldığını videolardan öğrendiğini söyledi.

8 4

İREM DERİCİ İLİŞKİMİZİ BİTİRMEK İÇİN UĞRAŞTI!

Kötülüğe her zaman iyilikle cevap verdiğini söyleyen ünlü YouTuber, son videosunda aldatılma hikayesini şu sözlerle anlattı: "Bu zamana kadar susmanın her zaman en doğrusu olduğuna inananlardanım. Sosyal medya gördüğünüz haberlerin hepsi doğru. Bunu kimse inkar edemez.

Bir ilişki varken yeni bir ilişkiye başlandı ve bunu karşı taraf başlattı, adımı o attı. Aylarca çok uğraştı. Hiçbir şekilde dikkate almıyorduk ama vazgeçmedi. Sonuç olarak da amacına ulaştı.

8 5