H&M Zorlu Center mağazası Balmain x H&M ruhuna uygun şekilde yeniden dekore edildi. Balmain Kreatif Direktörü Olivier Rousteing’in Parizyen ve lüks tasarımlarına atıfta bulunan alan, mermer görünümlü zemin, pirinç teşhir alanları ve aksesuarlar için cam fanuslarla süslendi.
13 2
Gecede H&M partilerinin olmazsa olmazı moda, iyi müzik, eğlence ve keyifli alışveriş her zamanki gibi bir aradaydı. H&M, 11 yıldır modayı demokratikleştirmek amacıyla dünyaca ünlü lüks tasarım markalarıyla işbirliği yaparak yüksek modayı geniş kitlelerle buluşturuyor
13 3
Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Kanye West gibi dünyaca ünlü ikonları giydiren Balmain, Fransız lüksü ile günümüz popüler kültürünü birleştiren iddialı tasarımlar yaratıyor.
13 4
H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliği yaptığı davet Türk moda severlerin akınına uğradı. Tülin Şahin, Ece Sükan, Didem Soydan, Ayşe Kucuroğlu, Aslı Şen, Bahar Şer, Feryal Gülman, Şirin Ediger, Ahu Yağtu, Başak Dizer, Edis Görgülü, Burcu Esmersoy, Pınar Tezcan, Özge Ulusoy, Umut Eker ve daha pek çok isim davette yer aldılar.
13 5