Evlendikleri haberini dün Instagram'dan duyuran çift birbirlerine aşk mesajları yazdılar. Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı'ya düğünü sonrası şunları yazdı:

" 1 gün bana deselerdi karşında büyüleyici şekilde duran iyisiyle kötüsüyle her şeyi konustugun o “sihir gözlü kız” ileride eşin olacak diye dönüp derdim ki “inşallah öyledir”! öyle oldu”..masalın içine girip hiç çıkmamak için, en asi, en aşk, en müzik, en oyuncu, en serseri ama en sahici günler adına sonsuza kadar evet, sen tek evet ile kadere dönüştün ya da kader zaten sendin ben sana dönüştüm."

6 2

Burcu Kıratlı ise Sinan Akçıl'a olan aşkını "En eğlenceli yerim senin kalbin" notuyla paylaştı. 

6 3

Çiftin nikah fotoğraflarını ve videolarını sosyal medya üzerinden paylaşması takipçilerini de ikiye böldü. Bir grup Burcu Kıratlı'nın gelinliğini beğenirken, diğer grup Burcu Kıratlı'nın gelinliği için "Çıplak gelin... Keşke giyinseydin" yorumlarını yazdı. 

6 4

BURCU KIRATLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

23 Temmuz 1989 doğumlu olan Burcu Kıratlı, aslen İstanbullu. Kıratlı, ilkokul öğrenimini Ata Koleji'nde, orta okul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamlayarak Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun oldu. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.

6 5