BURAK DENİZ BÜŞRA DEVELİ NEDEN AYRILDI?

Başarılı oyuncu Büşra Develi kendisi gibi oyuncu olan Burak Deniz ile 3 yıl dolu dolu yaşadığı aşk ile evlilik haberleri beklenirken sürpriz bir şekilde aldıkları ayrılık kararı ile tüm sevenlerini şaşırtmıştı. Ayrılık nedenleri didik didik araştırılırken bir anda yeniden barışacakları haberleri ortaya atıldı. Ancak her ne kadar sevenleri tarafından yeniden bir araya gelecekleri ümit edilse de Büşra Develi Burak Deniz aşktı bitti!

6 2

Burak Deniz ile arasındaki ilişki hayranları tarafından beğeni toplarken zaman zaman basına yansıyan kavga haberleri ve ayrılık iddiaları gündemi kasıp kavurmuştu. Ancak çift bir dönem her ne kadar ayrılık haberlerini yalanlasa da bir zaman sonra sürpriz bir şekilde ayrıldıklarını onayladılar. 

6 3

Hayranlarının ''Yeniden barışırlar'' ümidi kırıldıktan ve geçtiğimiz yaz ayında biten ilişkinin yeniden kıvılcımlanmaması hayranlarını her ne kadar üzse de başarılı oyuncu Büşra Develi, Burak Deniz'den sonra yeni bir aşka yelken açtı!

6 4

Geçtiğimiz günlerde Asmalımescit'te yeni seviglisi Cem Aktay ile görüntülenen Büşra Deniz el ele göz göze objektiflere yakalandı. Büşra Develi yeni sevgilisi ile görüntülenmesinin ardından televizyon dünyasından uzak olan isim Cem Aktay'a çevrildi.

6 5