Prenses Diana ile mezarının ötesinden hala konuşabildiğini iddia aden Simone Simmons, Meghan ve Harry'nin evliliklerini 2.5 ila 3 yıl süreceğini bir anda çiftin boşanma kararı alacağını söyledi.

8 2

Şuan 58 yaşında olan ve Prenses Diana ile yakın arkadaşlığı herkes tarafından bilinen Simmons, "Meghan ve Harry'i incitmek istemiyorum. Ama Harry ilişkinin bitmesi gerektiğini bir gün aniden görecek ve bu evliliği bitirecek" diye konuştu.

8 3

2 ÇOCUKLARI OLACAK

Kahin Simmons'un kraliyet çifti için kehanetleri bununla da sınırlı değil. Meghan ve Harry'nin boşanmadan önce 2 çocuk sahibi olacaklarını da söyleyen Simmons, Meghan Markle'ın şuan hamile olduğunu da iddia etti.  Simmons, "Meghan hamile olabilir. Yüzündeki görünüm hamileliği hakkında her şeyi söylüyor" dedi. 

8 4

Diana: The Last Word adlı kitabın da yazarı olan Simmons, Meghan ve Harry'nin ilişkisini istikrarsız ebeveyn ve aile ilişkilerinin bozacağını da ekledi. Meghan ve Harry'nin şuan birbirilerine aşık olduklarını ancak bu aşkın ilişkilerini korumaya yetmeyeceğini de söyledi. 

8 5