Greer'e göre, kendine ait bir kariyeri olmasına karşın oyunculuğu hatta ABD vatandaşlığını bırakmak zorunda kalacak olan Meghan Markle'ın  Prens Harry ile olan evliliğinin tek nedeni 'para ve statü.'

6 3

Kraliyet ailesinin monoton ve katı hayatının Meghan Markle için sıkıcı ve zorlayıcı olacağını söyleyen Greer şöyle devam etti: "Bayan Markle bu evlilik için kendinden çok fazla ödün verdi. Baskı görmeye başladıkça can sıkıntıları da yaşayacak ve kaçma istediği hissedecektir."

6 4

Evlilikten sıkılacak tek kişinin Meghan Markle olmadığını da söyleyen Greer'e göre hareketli bir özel hayata sahip Prens Harry'nin de evlilikten kaçma isteği yaşayacağını ileri sürdü. 

6 5

Meghan Markle'ın 2013 yılında film yapımcısı Trevor Engelson'la olan ilk evliliğini de benzer nedenlerle bitirdiğini bunun Prens Harry ile olan evliliğini de bitirme ihtimalini yükselttiğini söyledi. Greer, "2013'te boşanma kararı aldığında o zamanki kocası Bay Engelson'a yüzüğünü posta yolu ile gönderdi. Böyle bir karakter, Yoksulluk içinde doğan bir kız neden 53 milyon sterlin değerinde bir erkekle evlenir? Tek bir sebep para ve statü!"

6 6