'Hayat Bilgisi' dizisinde en sevilen karakterlerden biri olan 'Var mısın Arif' olarak hafızalara kazınan Ümit Erdim düzenli olarak yaptığı diyet ve spor ile fazla kilolarından kurtulunca son haliyle son zamanların en çok konuşulan isimlerinden oldu. 

7 2

Eski haliyle 130 kilonun üstünde olan Ümit Erdim kilolarından kurtulduktan sonra takipçilerinden gelen olumsuz eleştirilere karşılık olarak ''Hayır bunu mu istiyorsunuz anlamadım ki'' diyerek 142 kilo olduğu fotoğrafı paylaşarak eleştirilere cevap verdi. 

7 3

Hayat Bilgisi'nin 'Var mısın Arif'i Ümit Erdim'i gören hayranları artık tanıyamıyor! Ünlü oyuncu Ümit Erdim fazla kilolarından kurtulmanın sırrını doğal yöntemler ve sporu yapmada olduğunu belirterek fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere, ''"Çayla, çorbayla zayıflanıyor' diyenlere kanmayın. Sporla zayıfladım. 

7 4

Çayla çorbayla, akşam televizyon karşısında çayı içelim, sabah zayıflamış kalkalım böyle bir şey yok. Spora gidin, sahile çıkın, koşun. Vaktiniz yoksa da 1 saat az uyuyun, spor yapın." diye uyarıyor. 

7 5