Azalea, Hip-Hop/Rap türündeki albümünün yayınlanmasını ise Instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla kutladı. 28 yaşındaki şarkıcı, paylaştığı çıplak fotoğraflardan birine, "Survive The Summer çıktı! Ahhh!" notunu düştü. Iggy, fotoğraflarda 2 bin dolarlık (yaklaşık 10 bin lira) fosforlu yeşil bir Prada çanta ve aynı renkte stilettolar giymiş.

8 2

Tenis kortunda çekilmiş 3 fotoğraf birden paylaşan şarkıcının hayranları, fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Üç fotoğraf da yalnızca birkaç saat içinde yüz binlerce beğeni aldı.



8 3

Avustralyalı Azalea'nın Instagram'da 12 milyon takipçisi bulunuyor. Iggy Azalea'nın uzun zamandır beklenen albümü Survive The Summer, 6 şarkıdan oluşuyor.



8 4

IGGY AZELEA KİMDİR?

Avustralya doğumlu şarkıcı, 7 Haziran 1990'da dünyaya geldi. Henüz 16 yaşındayken Amerika'ya taşınan Iggy'nin gerçek adı ise Amethyst Amelia Kelly. 2011 yılından beri müzikle uğraşan şarkıcı, ilk albümü The New Classic'i 2014 yılında yayınlamıştı. İlk albümüyle dünya çapında liste başı olan Iggy Azalea, müzikten önce modellik kariyeri üzerine çalışmıştı. 178 cm boyundaki güzel, pek çok markanın yüzü oldu. 



8 5