Mastürbasyon Fotoğrafları Olduğu İddia Ediliyor!

'Güneşi Beklerken' adlı dizi ile ilk kez izleyici karşısına geçen İsmail Ege Şaşmaz'ın bu sabah şoke eden bir mastürbasyon fotoğraflarının olduğu iddiaları ile bir anda magazin gündemine oturdu. Özel hayatıyla çok göz önünde olmayan İsmail Ege Şaşmaz'ın mastürbasyon yaparken fotoğraflarının olduğu iddia ediliyor.

9 2

Kardeşide Kendisi Gibi Oyuncu Oldu!

Manisa doğumlu olan İsmail Ege Şaşmaz'ın erkek kardeşi Aytaç Şaşmaz'da artık ekranların tanınan isimlerinden biri oldu! Final veren 'Söz' dizisinde rol alan Aytaç Şaşmaz kısa sürede yıldız parlayan bir oyuncu oldu. Abisiden sonra oyunculuğa adım atan Aytaç Şaşmaz'ın aslında izleyiciyle buluştuğu ilk projesi Söz dizisi değil! 

9 3

Daha önce ilk kez izleyiciyle 'Kötü Çocuk' adlı sinema filminde rol alan Aytaç Şaşmaz 1994 İstanbul doğumlu. Oyunculuk eğitimi alan Aytaç Şaşmaz abisi İsmail Ege Şaşmaz'dan sonra yıldızı parladı.

9 4

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?

1993 doğumlu olan İsmail Ege Şaşmaz 25 Kasım'da Manisa'da dünyaya gözlerini açmış. Oyunculuğa dair ilk deneyimini Oyunculuk Deneyimini Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışmasında Sınıfta Acil Servis İsimli Oyunla başlamış. Eğitim hayatını Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamlayan İsmail Ege Şaşmaz oyunculuğa dair ilk adımını dizi projesi 'Güneşi Beklerken' adlı dizide attı. 

9 5