Alexa Chung, günümüzün Jane Birkin'i! Ünlü model kendi stilinin kendine özgü olmadığını Jane Birkin'den çok etkilendiğini söylüyor.

Alexa Chung'ın saç modelinden tercih ettiği kıyafetlere kadar her detayda Jane birkin ve 70'ler modasından bir parça bulabilirsiniz.
8 3

Stiliyle one çıkan isimlerden biri olan Olivia Palermo, her gün farklı bir stilie bürünse de, 60'lı yıllardan ilham aldığında Jane Birkin'in stilinden yararlanıyor. Uzun düz saçları ve asit yeşili paltosuyla Paris sokaklarında görülen Palermo, tıpkı Jane Birkin gibi uzun bacaklarını sergilemekten çekinmiyor.
8 4

Genç aktris Emma Roberts'ın stil çizgisi kırmızı halı şıklığı ve Hollywood çaylağı arasında gelip gidiyor.

Yere kadar uzanan çiçekli eteği, düz beyaz tişörtü, mantar tabanlı sandaletleri ve uzun saplı çantasıyla Emma Roberts kesinlikle Jane Birkin'in salaş stilinden etkilenmişe benziyor.
8 5

Ünlü model Alessandra Ambrosio daha çok podyumdaki ışıltılı görünümüyle aklımıza kazınsa da, günlük hayatında bohem bir kadına dönüşüyor.

Ambrosio kendi stiline ilham veren kişilerden bahsederken Jane Birkin'den ve diğer tüm bohem kadınlardan ilham aldığını belirtiyor.

Bohem stilin etkileri Alessandra Ambrosio'nun stilinde oldukça belirgin. Denim parçalar, Hermes çantalar ve süet kahve botlar ve doğallık Ambrosio ve Birkin'in kesiştiği noktalar.
8 6