Bir dönem Game Of Thrones adlı yabancı dizide Khal Drogo karakterine hayat veren Momoa, izleyicinin dikkatini çekerek oynadığı karakter ikonik hale gelmişti. Bir çok dizi ve filmlerde yer alan yakışıklı oyncu aynı zamanda kendisini çevreyi korumak için adamış.

5 2

Çevreyi korumak için sakallarını 7 yılın sonunda kesen yakışıklı oyuncu Jason Momoa, sakallarını kestikten sonra son haliyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

5 3

Sosyal medya hesabından sakallarını kestiği fotoğrafları paylaşarak neden kestiğini uzun bir yazı yazarak paylaştı. ''Hoşçokal Drogo, Aquaman, Declan, Baba'' diyerek başladığı yazıda plastik ve atıkların çevre üzerindeki yıkıcı etkileri hakkında farkındalık yaratmak istediğini ekledi.

5 4

"BU TOPRAKLAR BİZİM"

"Çocuklarım, çocuklarınız, dünya için… Gezegenimizin sağlığı için… Okyanusları temizleyelim. Bu topraklar bizim" diyen Momoa, geri dönüşümün önemine de dikkat çekti. Yakın zaman sonra Apple'ın dijital yayın platformunda başlayacak olan 'See' adlı bilim kurgu dizisinde rol almaya hazırlanan Momoa, herkesi kendisine katılmaya davet etti.

Jonas Momoa'nın farkındalık yaratmak için çektiği video mesaja ulaşamak için linke tıklayın.

5 5