Kylie'nin gerçek ismi, tıpkı annesi gibi Kristen. Tam ismiyle Kylie Kristen Jenner, 10 Ağustos 1997 yılında Los Angeles’te dünyaya geldi. Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızı olan 21 yaşındaki yıldız; Kendall Jenner'ın küçük kardeşi, Kourtney, Kim, Khloe ve Rob Kardashian'ın ise üvey kardeşi. Kylie'nin ayrıca baba tarafından 4 üvey kardeşi daha var. Diğer kardeşleri de başka aile bireylerinin adını taşıyor. Mesela Kourtney'in ikinci adı Mary, aynı zamanda annesinin de ikinci adı. Abileri Rob ise, baba Robert Kardashian'ın adını taşıyor.

21 2

EVDE EĞİTİM GÖRDÜ

Kylie ilk eğitimine Sierra Canyon Okulunda başladı. Okuldayken amigo takımının yıldızlarından biriydi, ponpon kız görevi yapıyordu. 2012 yılından eğitimine Laurel Springs Okulunda devam eden Kylie 2015 yılında lise diploması ile mezun oldu. Kardeşlerinin aksine Kylie lise son sınıfta okula gitmedi, evde eğitim gördü. Günde 3-4 saat evine özel öğretmen geliyordu.

21 3

BACAĞINDAKİ YARA İZİ

Çocukluğundan beri bacağında taşıdığı yara izi var. Yaşadığı kazayı “5 yaşlarımdayken kardeşimle saklambaç oynuyorduk. Yüksek bir yere saklanmıştım. Bir süre sonra kardeşim beni bulamayınca, direğin tepesine tırmanmak zorunda kaldım. Direkten havuza atlayınca da bacağımın üzerine düştüm. Havuzdan çıkmaya çalışırken tüm bacağım iyice yırtıldı" diyerek anlatıyor. 

21 4

10 YAŞINDA KAMERALAR ÖNÜNDE

Keeping Up with the Kardashians adlı reality şov sayesinde bütün dünya Kylie Jenner'ın varlığından haberdar oldu. Bu tv programında Kardashian ve Jenner ailelerinin özel yaşamlarına tanık oluyordu izleyici. Program başladığında Kylie henüz 10 yaşında bir çocuktu. Yani hayatının yarısını canlı yayında geçirdi.

21 5