Kitabında anlattı ‘Harry Sally ile Tanışınca’ (When Harry Met Sally) filminde Meg Ryan ile başrolü paylaşan Billy Crystal, anılarını kaleme aldığı "Still Foolin' 'Em" adlı otobiyografi kitabında, sadece bu filmin değil Hollywood'un kamera arkasına dair ilginç anekdotlara yer veriyor. Hem de okuyanı gülümseten bir şekilde.
6 2
Orgazmın kamera arkası Billy Crystal'ın kitabının en ilginç bölümlerinden biri de kendisini bir anda kariyerinin zirvesine çıkaran ‘Harry Sally ile Tanışınca’ adlı filmin ünlü 'sahte orgazm' sahnesinin kamera arkasında yaşananları anlattığı satırlar.
6 3
O sahne defalarca tekrarlandı Bugün 67 yaşında olan Crystal'in kitabında anlattığına göre o ünlü sahnenin çekimi öncesinde yaşananlar şöyle: Söz konusu sahne New York'un Aşağı Batı Yakası'ndaki bir restoranda çekildi. Filmde Sally karakterini canlandıran Meg Ryan, yönetmen Rob Reiner'ın istediği performansı sergileyinceye kadar tekrarlamak zorunda kaldı aynı sahneyi.
6 4
Sinema tarihine geçen sahne Sinema tarihine geçen bu sahnenin çekimi neredeyse bütün bir gün sürdü. Çekim, yönetmen Rob Reiner'ın içine sininceye kadar tekrarlandı ve sonunda en kusursuz görüntüler yakalandı.
6 5