KRALİÇE'NİN FAVORİSİ KİM?

Kraliçe Elizabeth'in Harry ve Meghan'ın düğünü için yayınlayacağı bildiri bir süredir İngiltere kamuoyunca bekleniyordu. Kraliçe'nin bildiride kullanacağı ifadeler Meghan Markle'a bakış açısını da gösterecekti ve 'Kraliçe'nin favorisi Meghan mı Kate mi?' sorusuna da yanıt verecekti. 

11 2

İngiliz kamuoyu haklı çıktı. Kraliçe Elizabeth'in Meghan Markle ile Prens Harry'nin düğününe ilişkin yayınladığı bildiriyle Kraliçe açıkça safını belli etti. 

11 3

Kate Middleton ile Prens William'ın düğünü öncesi yayınladığı bildiride Kraliçe torunu için "En Sevgili Sevgili Torunu Prens William Arthur Philip Louis" ifadesini kullanırken, Kate Middleton için de "Bizim güven ve sevgi duyduğunuz Catherine Elizabeth Middleton" ifadesini kullanmıştı. 

11 4

Ancak Prens Harry ve Meghan Markle için aynı durum olmadı. Kraliçe yayınladığı bildiride torunu Harry için yine samimi ifadeler seçerek, "En sevgili torunum Prens Prens Henry Charles Albert David" ifadesini kullandı. Ancak Meghan için hiç bir ön betimlemede bulunmadı. Bildiride yeni gelin için sadece "Rachel Meghan Markle" ifadesi yer aldı. 

11 5