Safechuck, belgeselin önizlemesinde, “O zamanlar gerçekten mücevherlerin içindeydim ve onun cinsel davranışlarına izin verdiğim sürece beni mücevherlerle ödüllendirecekti. Daha fazla hediye almak için kendimi biraz daha satman gerekiyordu" diyor.

6 2

James Safechuck, Jackson'la 1987'de Pepsi reklamı setinde tanıştıktan sonra 1 yıl boyunca görüştü. Cinsel istismar ise tanıştıktan bir kaç ay sonra başladı. Safechuck, çocuklukla o zamanlar kendisine hayran olduğunu söylüyor ve “O zamanlar tamamen aşık gibiydik. Onunla birlikte olmadığım zaman, onu düşünüyordum. Birlikte alışverişe ve takılmaya giderdik. Geceyi birlikte geçirirdik. Bazen de bir kaç gece bir yerlere giderdik" diye konuştu. 

6 3

İŞLERİ BİR ADIM ÖTEYE GÖTÜRDÜ

Safechuck, Jackson'ın tuhaf bir istekle işleri bir adım öteye götürdüğünü de söyleyip, şunları anlattı: "Biz de bu evli çift gibiydik. Evli diyorum çünkü törenimiz bile olmuştu. Bunu yatak odasında yaptık ve sonsuza dek bağlı kalacağımıza dair yeminler ettik. Bu iyi hissettirdi. Ve bana bir yüzük verdi. Bir sıra elmastan oluşan bir alyans."

6 4

Safechuck belgeselde alyansını parmağına taktı ancak yüzük artık yetişkin parmağına olmayacak kadar küçüktü. Safechuck daha sonra küçük bir mücevher kutusundan pahalı parçaları çıkarmaya devam ediyor, parmakları gittikçe titriyor.

6 5