Ekranların yeni rekortmen dizisi olan 'Mucize Doktor' dizisinde Ali doktora sahip çıkan Selvi Hemşire karakerini canlandıran Bihter Dinçel geçtiğimiz gün katıldığı bir davette çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. 37 yaşındaki başarılı oyuncu sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. 

7 2

Sosyal medya hesabında paylaştığı cesur fotoğrafla takipçilerini şaşırtan oyuncu Bihter Dinçel dizide yıllardır çalışan hastanede görevli olan ve asistan cerrahların koruyucu ablası rolünde yer alıyor.

7 3

Bihter Dinçel Kimdir Çocuğu Var Mı?

Düyarbakır'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Bihter Dinçel 12 Mart 1982 doğumlu. Eğitim hayatını Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü mezun olmasına rağmen hayali oyunculuğu olan Dinçel, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda 5 yıl kadar görev aldı.

7 4

Şimdiye kadar ekranlara gelen birçok dizi ve sinema filminde rol alan başarılı oyuncu başarıları kadar güzelliğiyle de takipçilerini büyülüyor. Güzel oyuncu 2008 yılından beri sahne tasarımcısı ve Mimar Sinan Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Barış Dinçel ile evli.

7 5