Kendisini eleştirenler hakkında "çok fazla vakti olan saçma insanlar" yorumunda bulunan İtalyan model, Fas'ta yaşayan büyükannesinin desteğinden güç aldığını ifade etti. Brinis, büyükannesinin, "Din kalptedir, giydiğin kıyafetlerde değil" sözlerini aktardı.
6 3
La Repubblica gazetesine konuşan Brinis,"Hakaret edenler oldu, ancak hem arkadaşlarımdan hem de hiç tanımadığım insanlardan daha çok teşvik mesajları aldım" dedi ve ekledi, "Dinin bir güzellik yarışmasıyla bir alakası olmaması gerekir."
6 4
6 yaşındayken Miss İtalya yarışmasını izlerken ilk kez güzellik kraliçesi olma hayali kurduğunu belirten Brinis, Venedik yakınlarında bulunan Jesolo kasabasında düzenlenen güzellik yarışmasının son etabına katılacak.
6 5
İslam'a saygı duyduğunu söyleyen, ancak kendisini İslam'la tanımlamak istemediğini ifade eden Brinis, ülkenin kuzeydoğusunda yer alan Padua kentinde doğup büyüdüğünü ve "tamamen İtalyan hissettiğini" söylüyor. Çocukken Arapça öğrenmeyen Brinis, erkek arkadaşı Cristian ile yaşıyor ve evde İtalyanca konuşuyor. Brinis, "İtalyan yemekleri pişirmeye bayılıyorum. Biri benden Fas yemeği yapmamı istese nereden başlayacağımı bilmezdim" dedi.
6 6