Bir süre beraber yaşadıktan sonra aldıkları evlilik kararı ile hayranlarını sevindiren Pelin ve Anıl çifti aldıkları hamilelik haberinide takipçileriyle paylaşmıştı. Bebeklerinin cinsiyeti ve isimlerinin ne olacağının merak konusu olan Pelin Akil ve Anıl Altan çifti bebeklerinin cinsiyetinin kız olacağını ve isimlerinin Alin ve Lina olacağını duyurdular.

9 2

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla artık fenomen haline gelen ünlü çift geçtiğimiz gün ikiz bebekleri Alin ve Lina'nın doğmasına günler kala düzenledikleri Baby Shower partisinin özel görüntülerini sosyal medyada paylaştılar.

9 3

Doğuma günler kala Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikiz bebekleri Alin ve Lina için Kadıköy'de bir mekanda düzenlendi. İkiz bebekleri için düzenledikleri özel günde Anıl ve Pelin çiftinin çekildiği fotoğraflar kısa sürede büyük beğeni topladı.

9 4

"KARARSIZ KALDIĞIMIZ BİR GÜNDÜ"

Sosyal medyada partiye dair fotoğraf paylaşan Akil, "Bugünle ilgili söyleyebileceğim tek kelime muhteşemdi. Yapalım, yapmayalım diye kararsız kaldığımız bir gündü ve o zaman Alin ve Lina'nın çay partisi yapalım diye karar verdik ve iyi ki yaptık. Ne kadar çok dostumuz, ne kadar çok bizi seven insanlar varmış. 

9 5