1994 yılında Türkiye Güzeli seçilen Pınar Altuğ şöhret basamaklarını tek tek tırmanmaya başladı. Ancak sadece mesleki hayatında değil aynı zamanda aşk hayatında da dönüm noktası yaşayan Pınar Altuğ, Umut Elçioğlu ile arkadaş ortamında tanıştı. Evlilik öncesi 1994 yılında başlayan ilişki 4 yıl sonra beklenen evlilik kararı ile yerini resmiyete bıraktı. 

13 2

2000 yılının Ağustos ayında o dönem tekstilci Umut Elçioğlu ile evlenen Pınar Altuğ 3 yıla yakın evlilik hayatının ardından 2003 yılında sürpriz bir boşanma ile magazin gündemine oturdu.

13 3

2002 yılında oyunculuk hayatının dönüm noktasına giren Pınar Altuğ 'Çocuklar Duymasın' adlı dizi ile Türkiye'de ses getiren dizi ile adını duyurmayı başardı. Hayatının dönüm noktası olan 2002 yılında şöhret basamaklarını tek tek çıkan Pınar Altuğ, Türkiye için hem başarılı hem de evliliğinde çok mutlu bir model oyuncu olarak parmakla gösteriliyordu...

13 4

Pınar Altuğ ve Umut Elçioğlu çiftinin ani bir şekilde ayrılık kararı ile farklı ihanet senaryoları ortaya dökülmeye başlandı. O dönemlerde Pınar Altuğ ile evli olan Umut Elçioğlu vatani görevini tamamlamak üzere Kocaeli'ne askere gitmesiyle çatırdamaya başlamıştı. 

İHANET SENARYOLARI SIRALANDI!

İddiaya göre askerde olan Umut Elçioğlu bir süredir Pınar Altuğ'dan şüphelenmesinin üzerine eşi Pınar Altuğ'a haber vermeden gittiği evleri Beykoz Konakları'nda eve girmeye çalışırken arkadaşı Tony'nin camdan kaçmaya çalıştığı söyleniyor. O dönemde çıkan çeşitli ihanet senaryolarına Umut Elçioğlu, "Ne için aradığınızı biliyorum. Konuşmak istemiyorum. Yorum yapmayı da uygun görmüyorum" derken, Pınar Altuğ basın açıklaması yaparak çıkan iddiaları yalanlayarak karşılıklı olarak boşanma kararı aldıklarını söyleyerek, ''Evliliğimiz üçüncü şahıslar yüzünden bitmedi'' demişti.

13 5