Ancak Prenses Diana'nın kaza sırasında hamile olup olmadığının belirlenmesi için nitelikli kan örneğine ihtiyaç vardı. Kaza sonrası örnek sadece kazanın gerçekleştiği arabanın koltuğunda biriken kandan alınabildi. Ancak sonuçlar çok da güvenilir olmadı. 

5 2

Adli Tıp Uzmanı Angela Gallop da Ağustos 1997’de Paris’teki ölümcül araba kazasından sonra Galler Prensesi Prenses Diana’yı inceleyen isimlerden biriydi.

5 3

Gallop'un içinde olduğu ekip, Prenses Diana'nın mide içeriğinden örnek aldılar. Mide içeriğinde uzmanlar, mide içeriğinde doğum kontrol hapı kullanıp kullanmadığını aradılar. Bunu bulunan kan örneklerindeki olası hamilelik hormonlarını tarayarak güçlendirmek istediler. 

5 4

Sonuçları inceleyen uzmanlar, Prenses Diana'nın kaza anında hamile olmasının pek de mümkün olmadığı sonucuna vardılar.  Prenses Diana'nın otopsi sonuçlarının yer aldığı bir kitap şu sıralar İngiltere'de satışa hazırlanıyor. Yıllar sonra açıklanan bu kanıtlar Prenses Diana'nın hamile olduğuna inananları ikna edebilecek mi merak konusu. 

5 5