Selin Ciğerci'nin evlilik hazırlıkları yaptığı nişanlısı Gökhan Çıra'ya sık sık mesaj attığı iddia edilerek bir mekanda Selin Ciğerci'nin sesini yükselterek ifşa ettiği kadın Ebru Polat'ın yakın arkadaşı Özlem Parlu çıktı! Gökhan Çıra'ya attığı mesajlarla bir anda magazin gündemine oturan Özlem Parlu aslen Ordulu olduğu öğrenildi.

10 2

Selin Ciğerci'nin müstakbel eşi Gökhan Çıra'ya sık sık mesaj attığı iddia edilerek Özlem Parlu'nun sosyal medya hesabından ''kendine yazık ediyorsun'' gibi attığı mesajlar ortaya çıkmıştı. 

10 3

Selin Ciğerci'nin bir mekanda hareretli bir şekilde tartışarak videosunun ortaya çıkmasıyla magazin gündeminde olay olan Özlem Parlu aslında ünlü şarkıcı Ebru Polat'ın yakında arkadaşı olmakla beraber model olduğu ortaya çıktı. 

10 4

Yakın zamanda Gökhan Çıra ile nikah masasına oturmak için gün sayan Selin Ciğerci'nin müstakbel eşine mesaj atan Özlem Parlu'nun 33 bine yakın takipçisi olduğu ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni ve oyuncu olduğu ortaya çıktı. Ancak Selin Ciğerci ile yaşadığı olaydan sonra sosyal medya hesabı kapatıldı. 

10 5