Ancak bir süre sonra 'Acıların kadını' olarak bilinen 1989'da henüz 30 yaşındayken hayatını kaybeden Bergen'in hayatını konu alan sinema film projesi teklifi gelince hayır diyememişti. 

8 2

Geçtiğimiz günlerde Marie Claire Dergisine kapak olan Sarıkaya, Bergen'in hayatını konu alan sinema film projesi için oldukça heyecanlı olduğunu ve çok iyi bir şekilde hazırlandığını açıklamıştı. Başarılı oyuncu ''Çok heyecanlıyım. Bergen'in hayatını konu alan sinema filminde oynayacağım. 

8 3

Filmdeki şarkıları ben söyleyeceğim, yani arabesk okuyacağım.'' diye konuştu. 'Acıların kadını' diye anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in sağ gözü, eski eşi Halis Serbes'in attığı kezzap yüzünden kör olmuştu. Halil Serbes 1989'da da Bergen'i öldürdü.

8 4
Başarılı oyuncu kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kerem Bürsin ile yaklaşık olarak 3.5 yıldır birliktelikleri hakkında, ''Kerem ile 3.5 yıldır beraberiz. İyi bir ilişki birbirini idare etme sanatı. İki oyuncu olarak zorlandığımız günler oluyor. Ama güzel bir denge bulduk.'' diyen güzel oyuncu sözlerine şu şekilde devam etti...
8 5