Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk ile uzun süre gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı Ilıcalı eşi Zeynep Yılmaz'dan boşandıktan bir kaç yıl sonra masal gibi bir düğünle nikah masasına oturmuştu. Ancak dillere destan bir şekilde başlayan evlilik 1 yıl sonra sürpriz bir boşanma kararı ile anlaşmalı bir şekilde boşanma kararı aldılar.

9 2

Günlerde magazin gündeminde ayrılıklarına dair ortaya atılan çeşitli yalanlarla beraber sessizliğini koruyan Şeyma Subaşı, boşanma süresini yurt dışında tatil yaparak değerlendirdi. Boşanma sonrası gezdiği yerlerden sık sık paylaşım yapan Subaşı'nın paylaşımlarını bir çok kişi 'Acun'dan boşandı yıkılmadım ayaktayım bakın hala gezebiliyorum' algısını yarattığını ortaya atsa bile kısa bir süre sonra İtalyan DJ Guido Senia ile ortaya çıkan samimi görüntülerinin ardından 'Sevgilisi için boşanır boşanmaz yurtdışına çıktı' dedirtti.

9 3

Şeyma Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia ile hakkında ortaya çıkan samimi görüntüler hakkında herhangi bir açıklama yapmaması aralarındaki aşk dedikodularını güçlendiriyordu. 

9 4

Ancak magazin gündemini alt üst eden Subaşı aşk hayatına dair merak edilen cevaplar geçtiğimiz gün Ayşe Armağan'a verdiği bir röportajla son buldu. Şeyma Subaşı ilk kez yeni sevgilisi İtalyan sevgilisi Dj Guido Senia ile olan aşk sorularını yanıtladı.

9 5