"Sadece gülüp geçtik hepsi bu. Yalnızca bir defa oldu, tekrar yaşanmadı" diyen Mel B, “Ben dürüst biriyim ve buna kitabımda yer vermeme sebebim, kitabımın bu tür şeylerle ilgisi olmaması” ifadesini kullandı. Televizyoncu Piers Morgan’a konuşan Mel B sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Geri'ye konuyla ilgili soru sorulduğunda yalanlamayacağını umuyorum çünkü oldu ve bitti, önemli bir şey değildi. Sadece eğlenceliydi. Bana bir soru sordunuz ve yanıtladım.”

7 3

Mel B, "Bunun için benden nefret edecek çünkü köşkünde eşi ile beraber havalı bir hayat sürüyor. Fakat bu gerçek. O ve eşi beni öldürecek..." sözlerini de sarf etti.

7 4

Grubun Mel C adıyla anılan bir diğer üyesi Melanie Chisholm (en sağdaki), iki grup arkadaşının yaşadıklarını duyduktan sonra şaşkınlığını, “Bunlar tamamıyla benim için yeni bilgiler” şeklinde ifade etti. Yıllar sonra gelen itirafa henüz Geri Halliwell cephesinden bir yanıt gelmedi.

7 5

Peki Geri Halliwell'in kocası Christopher Horner kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor? Geri Halliwell ve Christopher Horner 2015 yılında görkemli bir törenle evledi. Christopher Horner'ın ne iş yapıyor sorusunun yanıtı ise F1 patronu. Formula 1 yarışlarının hak sahiplerinden biri olan Christopher Horner, büyük bir servetin de sahibi. 16 Kasım 1973 İngiltere doğumlu olan Horner, iki çocuk babası. Eski yarış pilotu da olan Horner, 7.5 milyon dolarlık bir servete sahip.

7 6