Kuzey Karolina'da film çekimlerinin başlaması üzerine paparazziler Kelly McGillis'in peşine düştü. Ünlü yıldız geçen pazar kırsal bir bölgedeki kilise ayinine katılırken görüntülendi. 60 yaşında olan Kelly'nin son halini görenler gözlerine inanamadı. Bir dönemin sarışın bombası artık bambaşka bir görüntüdeydi ve yaşamı farklı bir yöne gitmişti. 

9 2

Top Gun, filminden sonra Kelly büyük Hollywood filmlerinde rol aldı ancak bir süre sonra Hollywood kariyerini noktalayarak Florida'da bir bar açtı. Ayrıca uyuşturucu bağımlıları ve alkolikler ile çalışan gönüllü gruplarda yer aldı. Bir ara Hollywood'a geri dönüş sinyalleri versede Kelly McGillis yeni bir projede yer almadı. 

9 3

2014 yılında verdiği bir röportajda Top Gun'un yeni versiyonu çekilirse filmde yer almak ister misiniz sorusuna Kelly "Evet belki de" yanıtını vermişti. Ancak bu yıl film yapımcısının teklifini reddetti.

9 4

33 yıl sonra yeniden fanlarıyla buluşacak olan Top Gun 2, yüksek teknolojiyle bir görsel şölene dönüşecek. Film 1986 yılında 350 milyon doların üzerinde gişe yapmıştı. 

9 5