Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik övgü dolu paylaşımları ile dikkat çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, Ekrem İmamoğlu'nun esnaf ziyaretlerinde bir gence tokat attığı iddia edilen videoyu sosyal medya hesabından paylaşıp eleştiri yönelik paylaşım yaptı.

8 2

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu 23 Haziran'da yenilenecek olan İBB seçimleri için esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak vatandaşla çekilen bir sohbetinde gence tokat attığı iddia edilen İmamoğlu'nun konuşmasını şarkıcı Tuğba Ekinci sosyal medya hesabında paylaştı.

8 3

"ONLARDA SANA KAFAYI ATAR OTURURSUN AŞAĞI" 

Ekrem İmamoğlu'nun esnafla yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşan Tuğba Ekinci paylaşımın altına, ''Ekrem İmamoğlu çok zorluyorsun iyi insan olmaya kendini içinden geldiği gibi ol cesaretin varsa o eli tam kaldır videolarını izlemek istemeyen gençlere korkak olma bu kadar onlarda sana kafayı atar oturursun aşağı.'' not düştü.

8 4

"İNSANLARI TANIMADAN ÇOK ŞIMARTTINIZ"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına uzun bir not düşerek İmamoğlu'na yönelik, ''Sende suç yok sana babasının oğlu gibi davranan halkın suçu alın size İmamoğlu ben almıyorum hala normal bir aday göremiyorum ülkenin hayrı için.

8 5