GÜNLÜK HAYATTA MAKYAJ YAPMIYORUM

Günlük hayatında çok da makyaj sevmeyen biri olan Bade İşçil, kirpikleri için ise özel bir bakım yaptıyor. İşçil o bakımı şöyle anlatıyor: "Yaz aylarında makyaj yapmayı sevmiyorum. Gündelik hayatımda da çok fazla makyaj yapmam. Ama kirpiklerim sarı olduğundan kuaförüme organik boya karışımıyla boyatıyorum."

13 3

DİYET İNSANI DEĞİLİM!

Ufak Tefek Cinayetler'in başladığı günlerde aşırı zayıf hali çok konuşulan Bade İşçil kendisini 'Diyet yapabilecek bir insan değilim' diye anlatıyor. Çabuk kilo alan bir bünyesi olduğunu da söyleyen İşçil, "Çabuk kilo alıyorum ama zor kilo veriyorum. Bu nedenle çok dengeli besleniyorum. Yine de çikolata gibi abur cubara izin verdiğim günler de oluyor.

13 4

ET Mİ SEBZE Mİ?

Ben galiba biraz vejetaryene yakın besleniyorum. Damak tadım sebzeye daha yatkın. Ev yemeklerini de çok seviyorum."

13 5

PATATES KIZARTMASI EN BÜYÜK ZAAFI

Bade İşçil, "Zararlı şeyler tükettiğiniz oluyor mu?" sorusuna da samimi yanıt verdi: Zararlı olarak en çok patates kızartması yiyorum çünkü çok seviyorum. Patates, şeker bazlı ve glisemik indeksi yüksek bir besin. Dolayısıyla az tüketmem lazım, ben de kızartma yerine fırında yada özel bir fritözle yağsız tüketerek bu zararı azaltmaya çalışıyorum" diyor. 

13 6