Fotoğraf çekimi için gittiği stüdyoda kar maskeli bir adam tarafından atları sakinleştirmek için kullanılan bir iğneyle bayıltıldı ve bir bavula konuldu. Kaçırılan model, gözünü İtalya'da taşrada yıkık dökük bir çiftlikte açtı. Gözünü açtığında karşısında maskeli bir adam ve başkaları da yanındaydı. Yaşadığı günleri "Cehennemde 6 gün geçirdim" diyen Chloe, ya öldürüleceğini ya da kadın tacirleri tarafından satılacağını anladı. 

11 2

Bu arada Herba'nın kendisine olan ilgisini fark eden Chloe, bu durumdan kurtulmak için kendisini kaçıran adamın duygularını kullanmaya başladı. "Beni öpmek istediğinde ona karşı koymadım. Mutlu olup bana güvenmesini istedim. Yapabileceğim tek şey buydu. Hayatta kalmak için onunla yatmak zorunda kaldım."

11 3

Kar maskeli adam Birmigham'da bilgisayar programcısı olarak çalışan Herba idi. Ayrıca Kara Ölüm adı verilen insan ticareti çetesi için çalışıyordu. Bir fantazist olan Herba 6 gün boyunda Chloe ile birlikte oldu. Genç mankene eğer kendisini mutlu ederse onu serbest bırakabileceğini hatta Milano'daki İngiliz Konsolosluğu'na götüreceğin söyledi.

11 4

Genç mankenin elindeki tek seçenek buydu ve elinden geldiğince sapığın istediklerini yaptı. Chloe "Oradan kurtulmak için elimdeki tek şans beni sevmesini sağlamaktı. Çünka aksi halde beni öldürebilirdi" diyor. Chloe şöyle devam etti: “Beni öpmek istediğinde, hayır demedim. Onu üzmek istemedim. Ona aşık olup olamayacağımı sorduğumda 'belki gelecekte' dedim"

11 5