Meghan Markle'ın 2011'de film yapımcısı Trever Angelson'la olan düğününe davet edilmeyen Samantha Markle yıllar sonra adeta yaptıklarıyla üvey kızkardeşinden intikan almaya başladı. Samantha Markle'ın fotoğrafların ardında olduğu gerçeğinin ortaya çıkması ise kalp hastası olan baba Markle'ın durumunun kötüleşmesine neden oldu. 

7 2

Meksika'da yaşayan ancak İngiltere'deki düğün için yola çıkmak üzere ABD'ye gelen Thomas Markle'ın dün gece göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Thomas Markle'ın kızıyla ilgili gerçeklerin ortaya çıkması sonrası çok üzgün olduğu bugün İngiliz basınının gündeminde. 73 yaşındaki Thomas Markle'ın cumartesi günkü düğüne de katılmayacağı konuşuluyor. Thomas Markle'ın dünkü İngiltere uçuşu da iptal edildi. 

7 3

Meghan Markle'ın üvey erkek kardeşi Thomas Jr Markle ise babasının çok üzgün olduğunu ve yaşadıklarından dolayı utandığını söyledi. Baba Markle'ın düğüne katılmayacağını da söyledi. 

7 4

Öte yandan birbiri ardına patlayan skandallara kraliyet ailesi sessiz kalamadı. Kensington Sarayı Sözcüsü yaşananlara ilişkin "Bu Bayan Markle ve babası için düğünden önceki günlerde son derece kişisel bir konu. Bayan Markle ve Prens Harry bu zor durum karşısında Bay Markle'a anlayış ve saygı gösterilmesini rica eder" dedi. 

7 5