Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden biri de kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel! Geçtiğimiz günlerde bir mekanda otururken müşterilerden birinin garsonu azarlamasına tepki göstererek garsona sahip çıktı!

9 2

Bir müşterinin mekanda garsona kötü davranmasıyla çileden çıkan Zeynep Demirel, müşteriye sert tepki göstererek garsonun hakkını aradı. Sosyal medya hesabında yaşananları takipçileriyle paylaşan Demirel davranışı ve yazdıklarıyla gönülleri feth etti!

9 3

30 yaşındaki Zeynep Sever Demirel garsona kötü davranan müşteriyi sert bir şekilde uyararak garsonu teselli etti. Bu davranışı ile mekandaki diğer müşterilerin taktirini kazanan Sever Demirel, sosyal medya hesabından insanlık dersi niteliğindeki paylaşımı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. 

9 4

''Aşırı İtici ve Komik Oluyorsunuz''

Zeynep Sever Demirel sosyal medya hesabından, ''İnsanların kişiliği en iyi nasıl anlarsınız biliyor musunuz? Restoranda, kafede servis yapan kişilere nasıl davrandığına bakarak! Bu zaman zaman gittiğim yerlerde karşılaştığım bir durum. Az önce yine oldu aynı şey...'' diyerek sözlerine şu şekilde devam etti, ''Bilin ki kimse sizin köleniz değil! Bunun parayla pulla da alakası yok... Kendi ezikliğinizi başkalarını ezerek göstermeyiniz lütfen... Aşırı itici ve komik oluyorsunuz'' notunu paylaştı.

9 5