Ten rengine göre kıyafet nasıl seçilir?

.....



Kıyafetinizin duruşunu etkileyen saçlarınız ve ten renginiz hakkında neler biliyorsunuz? ELMAELMA'nın sizler için hazırladığı bu ipuçları ile size en uygun renk seçimini bulabilir; uyumunuzla göz kamaştırabilirsiniz.
7 1

Buğday ten - sarı saç


En riskli tenlerden biri olan buğday tenliler, tozpembe, bebek mavisi, gri-mavi, lila, açık mor, açık yeşil ve nane yeşili gibi tenlerine uyan renkleri tercih etmelidirler.

Buğday tenli kadınlar gri, mavi ve lila renkli giysi ve aksesuarları hiç sorun yaşamadan kullanabilirler. Bu renkler buğday tenle oldukça iyi uyum sağlar. Saçlarınız sarıysa, pembe ve açık maviyi de rahatlıkla giyebilirsiniz.

Kaçının!

Elektrik mavisi ve koyu kırmızı yüzünüze yakın kullanmanız halinde çok sert bir etki yaratır.
7 2

Açık ten - sarı saç


Açık tenli kadınlar, tozpembe, bebek mavisi, açık mor, açık yeşil ve nane yeşili gibi renkleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirler.

Ten renginiz çok açık ise kesinlikle çok açık renklerden kaçının. Bunun yerine belirgin pastel tonlar size daha çok yakışacaktır.

Sakının!

Çok açık mavi ve griler sizi olduğunuzdan daha da beyaz ve hatta hasta gibi gösterecektir.
7 3

Açık ten - kızıl saç


Açık tenli ve kızıl saçlıysa işiniz gerçekten zor! Sizin için en uygun renkler; yeşilin açık tonları ile saman sarısı, kavuniçi, kayısı rengi, mercan ve gri-mavi.

Kızıl saç ve yeşilin uyumu kesinlikle mükemmel. Açık tenliyseniz, koyu sarılar ve mercan renklerini deneyebilirsiniz!

Kaçının!

Toprak sarısı ve haki -yüzünüze yakın kullanmanız halinde- teninizdeki ışıltıyı alır.
7 4