Benim kanalım benim şenliğim Cartoon Network’ün tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan Adventure Time, Gumball, Bakugan, Ben 10 Ultimate Alien, Şirinler, Generator Rex ve diğer tüm kahramanlarını yakından görmek isteyen çocuklar 23 Nisan’da Caddebostan sahili girişinde olacak Cartoon Network Tırı’nda buluşuyor. İstanbul’dan yola çıkacak Benim Kanalım Benim Şenliğim tırının bir sonraki durakları ise; 29 Nisan’da İzmir Forum Bornova Alışveriş Merkezi, 5 Mayıs’ta Ankara Cepa Alışveriş Merkezi olacak.
21 2

23 Nisan en güzel Kozzy'de Coşku, eğlence, müzik ve hediye dolu bir 23 Nisan Kozzy’de sizleri bekliyor. 21 – 24 Nisan tarihleri arasında dans gösterileri, çocuk şenlikleri, Disney karakterleri ile hediye dağıtımı, çocuklar için ücretsiz konserler, çocuk tiyatroları, karikatür etkinliği, yarışmalar, yüz boyama, sandalye kapmaca çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler gerçekleşecek. Ayrıca 24 Nisan Salı günü ekranların sevilen yüzü Jess Molho ile “ Hepsi 1 İnci ” yarışmasında çocuklar hem yarışacak hem de çeşitli hediyeler kazanacak.
21 3

Eyüboğlu Büyük Orkestrası’ndan 23 Nisan Coşkusu! Türkiye’nin üyelerinin tamamı kendi öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan ilk ve tek senfonik pop orkestrası olan Eyüboğlu Eğitim Kurumları Büyük Orkestrası 23 Nisan, Pazartesi günü, saat 16.00’da Akmerkez’de sahne alacak. Orkestrada bulunan 9-16 yaş arası 40 öğrenci ve 7 öğretmen, bu özel konserde senfonik enstrümanların yanı sıra melodika, mandolin, piyano, klavye, bas gitar, elektro klasik gitar, bateri ve perküsyon gibi pek çok müzik aleti kullanacak.
21 4

'Yenilmezler' ve 'Örümcek Adam' 23 Nisan'da Cevahir AVM'de! Cevahir Marvel The Avengers Show’u İstanbul’a getiriyor. 21-22-23 Nisan tarihlerinde 11:00-19:00 saatleri arasında Cevahir’e gelen çocuklar sevdikleri karakterleri izlemenin keyfini yaşayacak. Üç gün boyunca saat 13:00-15:00-17:00’de tekrarlanacak, 30 dakikalık “The Avengers (Yenilmezler)” şovunda Marvel Karakterleri sahneye çıkarak, hem öğretici hem de aksiyon dolu tiyatral gösteriler sergileyecekler. Ayrıca legolardan puzzellara, çeşitli Marvel oyuncaklarından hamurlara, boyama kitaplarından PS3 oyunlarına kadar birçok seçenek çocuklara sunulacak. Organizasyon süresince yayınlanacak müzik eşliğinde de çocuklar dans edip diledikleri şekilde eğlencenin tadını çıkarabilecekler...
21 5