Baba Vanga'nın 2019 kehanetlerine göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bir suikaste uğrayacak. Baba Vanga'nın 2019 kehanetlerine göre Putin'in karşı karşıya kalacağı tehdidin kendi güvenlik ekibinin içinden gelecek. Ancak Baba Vanga'nın kehanetlerinde Putin'in saldırı sonucu ne olacağına dair bir kehanet yok. 

5 2

ABD Başkanı Donald Trump'la ilgili kehanet ise korkutucu. Ünlü liderin gizemli bir hastalığa yakalanacağı ve hastalık sonrası beyin travması geçirip sağır olacağı var. 

5 3

Vangelia Gushterova'da doğmuş olan Baba Vanga, 1996 yılında 85 yaşında vefat etti. Ancak, ülkesi Bulgaristan'da ölümünden sonra çok önemli bir ün kazandı. Çocukluk döneminde karşı karşıya kaldığı bir kasırga sonrası gözlerini kaybeden Baba Vanga'nın gelecekle ilgili yüzlerce tahmin yaptığı, uzaylılarla konuştuğu rivayet ediliyor. 

5 4

2000 yılında Rusya'ya ait Kursk adlı denizaltının Barent Denizi'nde batacağı yönündeki kehanetinin doğru çıkmasıyla dünya çapında ün saldı. Hamen milyonlarca takipçisi telepati ve uzaylılarla iletişim kurabilme gibi paranormal yeteneklere sahip olduğuna inanıyor. Baba Vanga 1986 yılında açıkladığı kehanetlerinde ABD'nin 'demir kuşlar' tarafından saldırıya uğrayacağı da vardı. 

5 5