Merve Keleş’in yanı sıra Z.U. isimli bir genç kızın da dudaklarındaki aynı şikayetten dolayı tedavi altına alındığı öğrenildi.
9 2
Sahte estetik uzmanı mağduru sayısı artmaya devam ediyor. Celal (38) ve Güllü Sel (32) çiftinin de Soner G. ile yaklaşık 1 ay önce kendi evlerinde Instagram’dan canlı yayınladıkları bir botoks ve dudak silikonu operasyonu yaptığı görüntüler ortaya çıktı.
9 3
Görüntülerin yayılması üzerine kendilerinin de kandırıldığını savunan Güllü Sel, şunları kaydetti: “İlk kendisi takipçi sayım fazla olduğu için bana sosyal medyadan mesaj attı. Bir doktorun yanında çalıştığını ve botoks ile silikon işlemi yaptığını söyledi. Kendisini Medikal Estetik Uzmanı olarak tanıttı bana. Dolayısıyla kendisi ile tanıştık ve bir yerde oturup kahve içtik.
9 4
Adana’da takipçi sayım çok fazla olduğu için bunu canlı yayınla yapmak istediğini söyledi ve ben de yardım etmek için kabul ettim. Evime geldi eşim evdeyken. Dudak dolgusu yaptı bana ve canlı şahitlerim var hep. 1 hafta sonra dudak dolgumun eriyeceğini söyledi daha öncesindeki yaptırdığım dolgulardan dolayı. 1 hafta sonra da kalıcı olarak dudak dolgusu yapacağını söyledi ve bu şekilde yaptık. Samimi olduk. Evimize girip çıktı. Eşime botoks yapmak istedi ve yaptı. Botoks olmadı ama. Sadece iğneler batırıp çıkarttı.
9 5