Marcia Cross ikiz çocuklarına 2007 yılında kavuştu. Eden ve Savannah adlı kız çocukları bu Şubat ayında 5. yaş günlerini kutlayacaklar.
17 3

Şarkıcı Celine Dion, Nelson ve Eddie adlı ikiz erkek çocuklarına 2010 yılının Ekim ayında kavuştu
17 4

Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley de bir diğer ünlü ikiz annesi. Lisa ve eşi Michael Lockwood, ikiz kızları Harper ve Finley'i 2008 yılında kucaklarına aldılar.Lisa,ikizleri doğurduğu zaman 40 yaşında olduğu için hakkında ek bir üreme tedavisi gördüğü yolunda birçok spekülasyon yapılmıştı.Ancak Lisa'nın babası ünlü sanatçı da ikizdi.Lisa'nın eski eşi Danny Keough ile Riley(22) ve Benjamin(18) adlı iki çocuğu daha var.
17 5

Sarah Jesica Parker'ın ikiz kızları Marion Loretta Elwell ve Tabitha Hodge 2009 yılının Haziran ayında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldi.Sex and the City'nin yıldızı 46 yaşındaki sanatçı ve eşi Matthew Broderick(49)'nin 9 yaşında James adında bir oğlu daha var.'Konuşuyorlar,koşuyorlar.Bana ihtiyaçları var.' Parade Magazine'e konuşan sanatçı,Loretta oldukça meraklı:'Şunu görüyor musun, bunu duydun mu anne?'Sürekli onunla iletişimde olup olmadığımızı kontrol ediyor.Kardeşi ise ailemizin prensesi:'Tabitha hiçbirşey vermez,alır'
17 6