Uçağın kalkış vaktinden 45 dakika önce şeker hastalığı nedeniyle rahatsızlanan kadın, ilaçlarını aldıktan sonra rahatladı ve uçağa bindi. Ancak uçuş sırasında tekrar rahatsızlanınca insülin iğnelerinin bagajda olduğu ortaya çıktı.
5 2
Uçakta görevli olan hostesler rahatsızlık geçiren yolcuya yardım etmekte yetersiz kaldı ve yolcunun bagajına da ulaşılamayınca yolcu hayatını kaybetti. Uçak havadayken gerçekleşen talihsiz olayda kabin görevlileri yapacakları bir şey olmadığını ve yolcuların cesetle birlikte seyahat etmeleri gerektiğini yolculara bildirdi.
5 3
Hayatını kaybeden kadının eşi basına yaptığı açıklamada eşinin ilaçlarını el çantasına koymayı unutup büyük bagaja yerleştirdiğini ve uçuş sırasında rahatsızlanacağını hiç akıl edemediklerini belirtti.
5 4
50 yaşındaki kadın yolcunun şeker komasının yanı sıra akut kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği söyleniyor. Hayatını kaybeden kadının cansız bedeni uçakta özel bir bölme olmadığı için Rusya’ya iniş yapılana kadar uçağın koridorunda, yolcuların bulunduğu alanda bekletildi.
5 5