HER ZAMAN EN YAKIN ARKADAŞINIZ OLUR!

Kız kardeş demek her zaman size en yakın olan ve sırlarınıza ortak olan en yakın arkadaş demektir. Zaman zaman bir çoğumuz gizli saklı yaramazlıklar yapıyoruz. Buna ortak olan kız kardeşleriniz her ne kadar size çok kızsa da bu yaramazlıklarınıza sizin iyiliğiniz ve güvenliğiniz için dahil oluyor. Hiç kimseye anlatamayacağınız gizli şeylere ortak olmak demektir. 

6 2

HATALARINIZI SİZE GÖSTEREN TEK KİŞİ!

İnsanız ve hepimiz zaman zaman bazı hatalara hayatımızda yer verebiliyoruz. Gerek sosyal ortamdaki arkadaşlarınızda veya üstünüzdeki kıyafetin yakışıp yakışmamasını hiç bir zaman yanıltmadan size söyleyen kız kardeşiniz yüzünüze her zaman doğruları söyler. Hoşlandığınız çocuğun yanlış yönlerini veya sürdüğünüz rujun yakışıp yakışmadığını bile söyler!

6 3

NEREDEYSE SIKILMAYACAĞINIZ TEK KİŞİ!

Hobilerinizi fobilerinizi en iyi bilen kız kardeşinizle istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Konuşmaktan eğlenmekten asla sıkılmayacağınız dert ortağınız kız kardeşinizle istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. 

6 4

HER ZAMAN EN BÜYÜK DESTEKÇİNİZ!

Her zaman arkanızda en büyük destekçilerinizden biri olacak olan kız kardeşinizdir. Sizi her zaman hangi hayalinize koşarsanız koşun her zaman arkanızda olacak olan kız kardeşiniz iyi günde ve kötü günde çıkar ilişkisine girmeden her zaman yanınızda olacaktır.

6 5