Johnny Depp
Johnny Depp, Nicholas Cage tarafından keşfedilmiş. Depp o zamanları şöyle anlatıyor: ''Uzun yıllar önce Nicholas Cage ile tanışmıştım. O zamanlar gitaristlik yapıyordum. Ortak arkadaşlarımız vardı ve bir gün Monopoly oynuyorduk. Oyunculuğu denemem için beni ajansına davet etti. Ertesi gün oyunculuk seçmelerine girdim ve ilk rolümü kaptım.
11 2

Robert Pattinson
Robert Pattinson hızlı yükselişini wampir Edward Cullen rolüne borçlu. Peki bunu nasıl başarmıştı? ''Tamamen doğal yollarla başardım. Oyunculuk seçmelerine girdim ve hala çözmeye çalışıyorum; bana benziyor mu benzemiyor mu?'' diyor oyuncu.
11 3

Taylor Swift
Taylor Swift kaset demolarını dağıtırken keşfedilmiş. Swift: ''Gitarımla 'Bluebird Cafe in Nishwille' adlı şarkıyı çalıyordum. Scott Borchetta gösterimin ardından yanıma gelip bana, ''beni beklemeni istiyorum. Bir şeyler üzerinde çalışıyorum'' dedi ve beni ikna etti.''
11 4

Lady Gaga
Lady Gaga, hiphop yıldızı Akon tarafından 2000’lerin ortasında keşfedilmiş. Şimdilerde emekliye ayrılan Akon kaset satışlarından oldukça memnun ve Lady Gaga’ya minnettar.
11 5