Lekeler ve derin sivilce izleri genç kızın kendine olan güvenini alt üst etti. Rachel Crawle, akneleri yüzünden sürekli dışlandığını, ilişkilerinin bittiğini ve dalga geçildiğini söylüyor.
19 2
Bir gün herkesin hayatında bir mücadele olduğunu ve onunkinin de bu olduğunu fark eden Rachel, aknelerinden utanmamaya ve onlarla yüzleşmeye karar veriyor.
19 3
Onunla aynı durumda olan çoğu kişi aknelerini saklarken o Instagram hesabı üzerinden fotoğraflarını paylaşarak "kendiyle barışık olduğunu" herkese göstermek istiyor.
19 4
"Akne sorunu yaşadığım bunca yıl boyunca bunun ruh sağlığımı bozmasına, sosyal hayatımı bitirmesine izin verdim. Çünkü kendime güven sorunum vardı ve diğerlerinin benim hakkımda düşündükleri konusunda ciddi endişeler taşıyordum. Sonra bir gün bu hayatı diğerlerini mutlu etmek için yaşadığımın farkına vardım. Makyaj yapmayı bıraktım, Instagram'da diğerlerine bakıp kendimi küçümsemeye son verdim. Diğer kızların da bunu yapmasını istiyorum. Başkaları ne diyecek diye düşünmeyi bırakın, içinize dönün ve kendinizi sevin" diyor Rachel.
19 5