15-22 Temmuz 2015 Merkür'un burçlara etkileri

15-22 temmuz arası tüm burçların dikkatine ! Yengeç burcunda ilerleyen Merkür, burçları nasıl etlikeyecek?

Yasemin Kaplan

Merkür 23 temmuza kadar yengeç burcunda ilerleyecek. Aile içi iletişim yoğunlaşacak. Bu süreçte düşünceler duygulardan ve geçmiş koşullandırılmalardan çok etkilenebilir,fikirlerde tutarsızlık ve subjektif davranışlar yükselebilir.15-22 temmuz arası özel sosyal aile ilişkilerinde iletişimde sert rüzgarlar esebilir. Plütonyen davranışlar açığa çıkabilir(bu süreçte düşünceler olumsuz enerjileri yüzeye çıkarabilir,kin nefret öfke süphe enerjileri iletişimde kırıcı iğneleyici baskıcı konuşma söylemler içine sokabilir)Toplumsal öfkede yükselebilir, ulaşım trafikte de dikkatli olmamızda fayda var bu günlerde..

Koçlar 15-22 temmuz arası aile ilişkilerinde iletişime dikkat, aile büyüklerinde kayıp yaşayabilirsiniz..

Boğalar 15-22 temmuz arası yakın çevre ilişkilerine, ulaşım, yolculuklar gündemlerindeyse bu günlerde trafikte dikkat.

İkizler 15-22 temmuz arası maddi kazanç konularına, harcamalara dikkat! Riskli işlerden uzak durmalarında fayda var.

Yengeçler 15-22 temmuz arası iş özel aile ilişkilerinde sorun tartışmalar yaşayabilirler,marsyen enerji yükselebilir, kaza sakarlıklara dikkat.

Aslanlar 15-22 temmuz arası gizli düşmanlarıyla yüzleşebilir, geçmiş bitmemiş meseleler gündeme gelebilir, spekülasyonlara açık bir süreçte olacaklar,sağlığada bu günlerde dikkat.

Başaklar  15-22 temmuz arası sosyal çevrelerinde iletişime dikkat, arkadaşları iletişimde başlarını ağırtabilir,tartışma enerjisi yükselecek, sosyal organizasyon yolculuklarda stres yaşayabilirler.

Teraziler 15-22 temmuz arası iş kariyer ve toplum önündeki statüleriyle ilgili konularda dönüşümler yaşayabilirler bu günlerde patron yönetici figürleriyle iletişime dikkat, işsiz kalabilirler.

Akrepler 15-22 temmuz arası sosyal çevreleriyle iletişime dikkat, eğitim hukuk yolculuk konularında stres gerginlik yaşabilirler,sosyal çevrelerindeki arkadaşlarıyla yol ayrımına gelebilirler.

Yaylar 15-22 temmuz arası alacaklarında ödemelerde stres yaşayabilirler, iş birliği içinde oldukları kişilerin ihanetleriyle de yüzleşebilirler.

Oğlaklar 15-22 temmuz arası ilişkiler evlilik ortaklık ilişkilerinde sorunlar yaşayabilir, yol ayrımına gidebilirler.

Kovalar 15-22 temmuz arası günlük rutinleri ve çalışma koşullarında değişim yaşayabilirler.Sağlıklarına da özen göstermeleri gereken günler olacaklar.

Balıklar 15-22 temmuz arası flört aşk ilişkilerde çocuklarla ilgili konularda stres sorunlar yaşayabilirler,riskli işlerden bu günlerde uzak durmalarında fayda var..

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar