2018 Temmuz Koç yorumu Güneş ve Ay tutulması etkileri

Koç burcu Temmuz 2018 yorumları elmaelma.com'da. Koç Temmuz ayı yorumlarında 13 Temmuz'daki Güneş ve 27 Temmuz'daki ay tutulması etkilerine dikkat!

2018 Temmuz Koç burcu yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Koç burcu Temmuz 2018 yorumlarına göre bu ay Koç burcunu çok önemli günler ve değişimler bekliyor. Koç burcu aylık yorumlarına göre Temmuz'da Güneş ve Ay tutulması gibi iki önemli astrolojik olay yaşanacak. Ayrıca 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Koç burcunu etkisi altına alacak. 13 Temmuz'daki Güneş tutulması Koç burcunu ev ve aile konularında etkileyecek. 27 Temmuz'daki Ay tutulması ise Koçları sosyal çevrelerde hırslı dönemlerin başlangıcı olacak. 26 Temmuz'daki Merkür retrosu da Koç burcuna etkileriyle dikkat çekecek. Merkür gerilemesi Koç burçlarının aşk hayatını etkisi altına alacak. Koç Temmuz 2018 yorumlarının detayları ve Hande Kazanova'nın videolu Koç burcu aylık yorumları haberimizde. 

"Özel hayatınız, aşk ve çocuğunuzla ilgili konu ve olayların bu ay içersinde ön planda olduğunu söyleyebiliriz sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar.  Aileniz için yapılması gereken konular daha fazla Temmuz başında devre de olurken, 10 Temmuz’da Jüpiter’in düzelmesiyle beraber ortak para alanlarınızda yaşadığınız bir takım sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görebilirsiniz. Ortağınız, eşiniz, partrenizin hayatında parasal konularda güzel adımlar 10 Temmuz ve sonrasında devreye girmeye başlayacak.

10 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor daha fazla iş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz eğer bir yerde çalışıyorsanız çalışmaktan mutluluk duyacaksınız. Bu ay özellikle iki tane tutulma dikkat çekiyor.

GÜNEŞ TUTULMASI

13 Temmuz’da gerçekleşecek Güneş tutulması ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşecek. Ailevi konularda beklenmedik hızlı başlangıçlar bu tutulmayla beraber karşınıza gelebilir. Kolay idare etmek yada başa çıkmak bu dönemde kolay olmayacak sizi bazı noktalarda zorlayabilir.

MERKÜR RETROSU

26 Temmuz’da Merkür gerilemesi yaşanıcak. Merkür gerilemesi aşk ve çocuklarla olan bağlantı alanınızda gerçekleşeceği için hem aşk hayatınızda hem de çocuğunuzla olan ilişkilerinizde bu dönemde dikkatli olmak gerek.

AY TUTULMASI

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması, sosyal çevre alanlarınızda arkadaşlık ilişkilerinizde bir kaç gün boyunca sizi hassas kılabilir. Arkadaşlarınızla bu dönem içersinde çok fazla didişmeye, sürtüşmemeye özen gösterin. Sosyal çevrelerde hırsınızı başka insanlardan çıkarma etkiniz yüksek olabilir yada bazı konularda fikrinizi savunurken diğer insanları göz ardı edebilirsiniz sevgili Koç’lar.

Yorumlar