Aslan Haziran 2018 burç yorumu Mars gerilemesinin sonuçlarına dikkat

Aslan Haziran 2018 burç yorumları elmaelma.com'da. Aslan burcu Haziran yorumlarına göre

Aslan burcu Haziran 2018 yorumlarını sizler için derledik. Astrolog Hande Kazanova'nın Haziran ayı Aslan burcu yorumlarına göre bu ay Aslanlar için plan program ayı olacak. 12 Haziran'dan sonra Aslanlar kendilerini biraz geri çekecekler ve bu geri çekiş arkadaşlık ve parasal konuları etkileyecek. Haziran ayındaki Mars gerilemesi Aslan burçlarında özel ilişki ve evlilik alanlarını etkileyecek. Haziran ayındaki Mars gerilemesinden etkilenecek olan Aslanlar özel hayatlarında kesin kararları yaz bitene kadar almamalı.  İşte Hande Kazanova'nın Aslan Haziran 2018 yorumlarının detayları...

"Sadece gezmek, görmek, dolaşmak değil elbette yine sosyal çevrenizde kim varsa yakın arkadaşlarınız ile beraber yapılacak plan ve programlar devrede olabilir. 

Bir partiyi destekleyebilirsiniz, bir derneğe üye olabilirsiniz bu ay içerisinde daha fazla takım çalışmaları gruplar ile yapılacak her tür işin ön plana geçtiğini göreceksiniz ve kendinizi kalabalıklar içerisinde daha rahat hissedeceksiniz. Özellikle 1 Haziran kişisel girişimleriniz anlamında sizi desteklerken 6 ve 7 Haziran da arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle girişilecek önemli parasal konularda gözünüzü dört açmaya çalışın. Çünkü kandırılma, yanılma ihtimaliniz devrede olacaktır. 12 Haziran'dan sonra biraz kendinizi geri plana çektiğiniz arkadaşlık ilişkilerinizi gözlemlediğiniz parasal konularda da birazcık daha geri plandan bazı konuları takip ettiğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz.. Bu dönem içerisinde önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeye çalışın. 13 Haziran'da oluşacak yeni ay sosyal çevre kararlarınızı etkileyecektir. Dediğimiz gibi aktiviteler, davetler, gruplar, takım çalışmaları, arkadaşlarla yapılacak olan işler bütün bunlar plan dahilinde ilerlemiş olabilir ama şimdi bu yeni ay bu girişimlerinizi destekleyen yeni aylardan olacaktır. Yani yaptığınız planları programları bu yeni ayla beraber devreye koyabilirsiniz. Ve tabi ki 13 Haziran'dan sonra görüntünüzü yenileyeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Üzerinizden şöyle bir o sıkıntılı o bulutlu enerjiyi atacaksınız, kendinizi önemseyeceksiniz, önemli yerlerde bulunmak isteyeceksiniz, saçınızı değiştirebilirsiniz, alışveriş yapabilirsiniz ve daha fazla kendinize yatırım yapacağınız bir döngüye giriyorsunuz.

26 HAZİRAN'DAKİ MARS GERİLEMESİ ASLANLARI NASIL ETKİLEYECEK?

26 Haziran'da Mars geriliyor, Mars sizin özel ilişkiler ve evlilik alanınızda gerileyecek sevgili aslanlar. Özellikle ağustos ortasına kadar özel hayatınıza, ikili ilişkilerinize, ortaklaşa atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz, büyük girişim ve kararlardan bu dönemde lütfen kaçının çünkü ileride sonuçların sizin lehinize olmadığını fark edebilirsiniz. Mesela örnek olarak bir taşınma işiniz varsa bu taşınma işini özellikle yaz aylarında yapmamaya özen gösterin yada boşanmaya karar verdiniz yada eski sevgiliniz veya eski ilişkileriniz yeniden karşınıza geldi işte bu noktalarda önemli kararlar almamak aklınızın bir köşesinde bulunsun. Bu kararları ancak Mars düzeldikten sonra hayatınıza geçirmeye çalışın.

28 Haziran'daki dolunay iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Duygusal bir dolunay olacak yani yanınızda çalıştırdığınız yada yanında çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızda bu dolunayda dikkat ediniz. Yine sağlınıza gereken özeni göstermeyi unutmayınız. 29 Hazirand

Yorumlar