Başak haftalık burç ve aşk yorumu-Mars gerilemesi neler getirecek?

Başak haftalık burç yorumu ve Başak burcu haftalık aşk yorumu elmaelma.com'da. 25 Haziran-1 Temmuz Başak burç ve aşk yorumu için Mars gerilemesine dikkat!

Başak haftalık burç ve aşk yorumu-Mars gerilemesi neler getirecek?

Başak haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Başaklar için çok önemli haftalardan biri olacak. Astrolog Hande Kazanova'nan haftalık Başak burcu yorumlarına göre Başak burçları ve yükselen Başaklar bu hafta Mars gerilemesinden etkilenecekler. Özellikle Başaklar bu hafta salı gününden itibaren Mars gerilemesi nedeniyle sıkıntılı ve problemli bir döneme girebilirler. Girişimlerinizde istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.  Başak haftalık burç ve aşk yorumunda Perşembe gününde gerçekleşecek Dolunay da önemli etkiler yaratacak. Bu hafta Dolunay Başak burçlarının aşk hayatını tetikleyecek. İşte Hande Kazanova'nın Başak burcu haftalık yorumu. Hande Kazanova'nın 25 Haziran- 1 Temmuz 2018 haftası için Başak burcu yorumlarını haberimizdeki videodan da izlebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın yorumlarına göre bu hafta Başaklar bekleyenler...

"İşinizle ilgili konularda bazı noktalarda sıkıntı ve sorunlar bu dönemde devrede olabilir sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Girişimlerinizden istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. İşinizde ortak parasal değerleriniz varsa, para yatırdıysanız Ağustos ortasına kadar aradığınızı bulamayabilirsiniz. Büyük işlerden, büyük adımlardan, iş değiştirmelerinden bu dönemde uzak durmakta fayda var.

BAŞAKLARA DOLUNAY AŞK GETİRECEK

Çarşamba günü sosyal çevrenizde bazı işlerinizde istediğiniz sonuçları alamayacaksınız. Perşembe günü oluşan Dolunay aşk hayatınızı tetikleyecek sevgili Başaklar. Bu dönemde bir insanla tanışabilirsiniz, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz ama bu aşk sizi destekleyecek gözükmüyor. Cuma gününden sonra biraz geri planda duracağınız ve hayatı anlamlandıracağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Geri planda olmak, düşünmek hayatı anlamlandırmak size iyi gelecek."

Yorumlar