Haftalık burç yorumları 6-12 Ağustos 2018 parçalı güneş tutulması etkilerine dikkat!

Haftalık burç yorumlarına göre parçalı güneş tutulması bu hafta burçları etkileyecek. İşte 6-12 Ağustos 2018 haftası burç yorumları ve güneş tutulması etkileri.

Haftalık burç yorumları 6-12 Ağustos 2018 parçalı güneş tutulması etkilerine dikkat!

Haftalık burç yorumları elmaelma.com'da. 6 Ağustos 2018 Pazartesi ile 12 Ağutos 2018 Pazar günlerini kapsayan 7 günlük haftalık burç yorumları aşk falı, sağlık falı, para falı ve iş falının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Bu hafta Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor? Bu haftanın haftalık burç yorumların en kritik olay 11 Ağustos 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması var. Parçalı güneş tutulması burçlara etkileri de haftalık burç yorumları haberimizde. İşte Hande Kazanova'nın 6-12 Ağustos 2018 haftalık burç yorumlarının detayları ve parçalı güneş tutulması Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kove Balık burcunu nasıl etkileyecek sorularının yanıtları...

KOÇ BURCU

Sevdiğiniz insanla olan bağlantınızı arttırabilir, aynı zamanda ilişkinizin güzelleştiğini bu dönem içersinde görebilirsiniz. İlişkideki problemleri gidermek, karşı tarafla daha güzel vakit geçirmek, ortak atılacak adımlardan yana fayda sağlamak adına güzel haftalardan bir tanesi olacak. Yine bu dönem içersinde özel hayatınız ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarınız yüksek olabilir yada parasal konuları biraz kafanızda abartıyor olabilirsiniz. Özellikle borsa da yatırım yapıyorsanız Salı ve Cuma günleri dikkatli olmakta fayda var. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizi toparlayacağınız ve sevginizi karşı tarafa rahatlıkla aktaracağınız aynı şekilde karşı taraftan sevgi göreceğiniz haftalardan bir tanesi. Haftanın en önemli özelliğinin başında Cumartesi günü oluşacak parçalı güneş tutulması geliyor. Bu güneş tutulmasını özel hayatınızda yaşayacaksınız sevgili Koç’lar. İlişkinizde hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir, özel hayatınızda sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Yine çocuklarla ilgili konu ve temaların hızlı, beklenmedik olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Kreatif işleriniz, sportif faaliyetleriniz, hobileriniz ile ilgili atacağınız adımlar bu dönem içersinde karşınıza çıkacak.

BOĞA BURCU

Eviniz, aileniz, yuvanız önem kazanırken Salı günü itibariyle iş hayatınızı ve günlük hayatınızın rutinini önemseyeceğiniz bir döngü içersine giriyorsunuz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa yada siz birilerinin yanında çalışıyorsanız bu dönemde başkaları için yapacağınız işler sizi mutlu edecek. Patronsanız, iş verenseniz yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatındaki güzel gelişmeler onlardan alacağınız verimliliğin bu dönemde arttığını görebilirsiniz. Tatlıya ve zengin yiyeceklere olan düşkünlüğünüz bu dönemde artabilir kilo alımına dikkat etmeniz gerekecek 3 hafta boyunca. Özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve iş ilişkileriniz bu hafta sizi yukarıya doğru taşırken cuma günü seyahatlere dayalı sorumluluklar iş alanlarınızda sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bu hafta cumartesi günü parçalı güneş tutulması yaşanıcak. Bu tutulma sizin ev, aile, yuva alanlarınızda yaşayacaksınız sevgili Boğa’lar. Daha önceden konuşulmuş, görüşülmüş bir takım meselelerin hızlandırılmış şekilde karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatındaki oluşumlar bu tutulmayla beraber beklenmedik ani süpriz gelişmeleri hayatınıza taşıyacak.

İKİZLER BURCU

Heyecanlı bir takım haberler alabilirsiniz, kendinizi düşünebilirsiniz. Yoğun haftalardan bir tanesi, bu yoğunluğu özellikle hem iletişimsel konularınızda hem de aşk hayatınızda yaşacaksınız. Salı günü itibariyle Venüs aşk alanlarınıza girecek. Aşk karşınıza gelebilir, hayatınızda bir insan varsa sevgiyi daha yoğun yaşayabilirsiniz, çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Hobileriniz, aktiviteleriniz, sportif faaliyetleriniz bu alanda kendinizi göstereceğiniz ve bir yandan da bişeyler yapmak isteyeceğiniz bir döngü içersinde olacaksınız. Kreatif ve sanatsal işleriniz göz doldurabilir, yine eğitimsel işlerinizde önemli adımları atabilirsiniz. Bu hafta Cuma günü parasal konularda desteklenmeyeceksiniz riskli işleriniz varsa eğer Perşembe ve Cuma günü yapmamanız önem kazanıyor. Hızlı beklenmedik ani değişimlerin hayatınıza girdiğinizi görebilirsiniz. Bu değişimler daha önce tamamlanmamış, eksik kalmış konular olabilir. Yine akraba, kardeş ve kuzenlerinizin yada yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında da beklenmedik gelişimler olabilir. İş hayatınızda, gününüzü kurtarmak adına karşınıza gelecek olan işlerde tutamayacağınız sözler vermemeye çalışın.

YENGEÇ BURCU

Salı günü itibariyle Venüs ev alanlarınıza geçecek. Aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız, aile içinde iş birlikleri, aile içindeki konuşmalar, sevdiğiniz insanlarla bağlarınızı kuvvetlendirme gibi etkileriniz olacak. Eviniz için düşündüğünüz eşya değiştirme, tadilat, tamirat gibi düşünceniz varsa Venüs’ün 3 haftalık gezintisi içinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu hafta aile hayatınızda güzel etkileşimler devrede olacak. Özellikle Çarşamba günü aileniz için yaptığınız harcamalar çok yüksek olurken, özel hayatınızda tutulma öncesi bir takım zorlanmalar ortaya çıkabilir. Cumartesi günü önemli! Çünkü parçalı güneş tutulması gerçekleşecek. Bu parçalı güneş tutulması maddi alanlarınızı hızlandıracak. Parasal alanda rahatlamalar, elinize bir para geçmesi gibi yada yatırımlarınıza yönelme gibi işleriniz söz konusu olabilir. Merkür geriliyor, bu yüzden daha önceden konuşulmuş işler, tamamlanmamış işlerin peşine düşmek ve maddi konularda bu alanları harekete geçmek daha doğru olacaktır. Önünüzde riskli işleriniz varsa, yatırım yapmayı düşünüyorsanız çok abartılı ve aşırı iyimser davranmamaya dikkat edin.

ASLAN BURCU

Hem kişisel gelişimlerinize, hem de yakın çevre konularınıza ilgili olacaksınız. Önemli haftalardan bir tanesi çünkü; Cumartesi günü sizin burcunuzda parçalı güneş tutulması yaşanacak. Bu dönem Aslan burcunda bir de Ocak sonunda devreye girecek ama yine de bu tutulma sizin hayatınızda hızlı bir takım olayları sizin karşınıza getirecek. Özellikle doğum gününüz 11 Ağustos’a yakın bir zaman ise 9-10-11-12-13 civarı doğduysanız bu tutulma hayatınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Eğer yükseleniniz Aslan ise, kişisel kararlarınızın ve hayati kararlarınızın olduğu bir tutulma yaşayacaksınız.  Bu tutulma sırasında eviniz, aileniz, yuvanız ile ilgili konularda tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Aşırı iyimser, biraz cüretkar davranışları ön plana çıkarabilir bu yüzden ailevi sıkıntılarınız varsa bunların büyüdüğünü görebilirsiniz. Salı gününden sonra daha fazla iletişimsel konular öne çıkmaya başlayacak. Kısa vadeli eğitim hayatınızın üzerine düşeceksiniz. Akrabalarınızın, kardeşlerinizin  ve kuzenlerinizin hayatındaki gelişmeler, onlarla beraber ilişkilerinizi kuvvetlendirme gibi etkiler altında olacaksınız.

BAŞAK BURCU

Hayatı biraz anlamlandırmakta, sindirmekte zorlandığınız bir dönem olabilir ama kendinize ve ruhunuza ayırayacağınız vakit yapacağınız planlar önünüzdeki dönemde hayatı sizin için kolaylaştıracak. Maddi konularda güzel gelişmelere sahip olacaksınız. Özellikle Salı günü Venüs’ün para alanlarınıza geçmesiyle beraber maddi konularda 3 hafta boyunca güzel sonuçlar elde edecek, yatırımlarınızda kendinizi daha güvenli, daha huzurlu hissedeceksiniz ama bu hafta Perşembe ve Cuma günü maddi konularda dikkatli adımlar atmanız gerekecek. Çocuk yada aşk hayatınızın sorumlulukları sizin kendinizi yalnız hissetmenize ve bir takım parasal konularla uğraşmanıza neden olabilir. Cumartesi günü oluşan parçalı güneş tutulması sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Şartlar çok fazla sizin elinizde olmayacak, beklenmedik olaylara, çevresel konulara hazırlıklı olmanız gereken bir dönem. Bu alan insanı biraz zorlayabilir. Bu durumda şartların sizin elinizde olmadığını görmelisiniz ve kendinizi rahatlatmalısınız adeta bir Balık burcu gibi kendinizi akışa bırakmalısınız. Bu dönem içersinde sağlığınızı çok fazla zorlamayın çünkü tansiyon iniş çıkışları, kalbinizi yorma, sırt ağrılarınız sizi bu tutulmada zorlayabilir.

TERAZİ BURCU

Arkadaşlarınızı ve sosyal çevrenizi gözden geçirdiğiniz bir dönem bu alanda birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz hatta özel hayatınıza da bu problemler girebilir. Venüs, Terazi burcuna geçiyor yaklaşık 3 haftadır kendinizi dinlediğiniz ve geri planda durduğunuz bir dönemdi lakin şimdi kendinizi önemseyeceğiniz ve ön plana çıkartacağınız bir döngüye geçiyorsunuz. Alışveriş yapabilirsiniz, güzelleşme arzusuyla dolu olabilirsiniz, sosyalliğiniz artacak, diğer insanlarla bağlantınızı kuvvetlendirmek isteyeceksiniz ve herşeyden önce kendinizi seveceksiniz. Ufak tefek cildiniz veya görüntünüz ile ilgili değiştirmek istediğiniz konular varsa önümüzdeki 3 hafta içerisinde uygulamalar yaptırabilirsiniz. Cumartesi günü parçalı bir güneş tutulması yaşanacak ve bu tutulmayı sosyal çevre alanlarınızda yapacaksınız. Çevreniz değişebilir, eski çevrenizle ilgili birtakım sıkıntı veya problemler meydana gelebilir. Yeni oluşturduğunuz çevre ile iletişim sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Hızlı ve beklenmedik gelişmeler arkadaş, çevre ve katıldığınız gruplardan gelecek sevgili Teraziler. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız önemli planlarınızda bol keseden atmamaya özen gösterin, tutamayacağınız sözleri vermeniz ileriki zamanlarda sizi zor duruma sokabilir.

AKREP BURCU

Salı günü itibariyle özel ilişkilerinizde kendinizi geri plana çekeceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Özel hayatınızı anlamlandırmak, geri plana atmak, gözden geçirmek, aşkı aramak gibi kriterlerin arkasında yatanı öğrenmek için uygun bir dönem olacak. Ruhunuzu dinlendirmeyi ve kendinizle baş başa kalmayı bu dönem içerisinde sevecek ve pillerinizi yalnızken şarj etmek isteyeceksiniz. Ayrıca bu dönem içerisinde tutamayacağınız sözler önem kazanıyor ve hayatı iyimser algıladığınız bir dönem bu yüzden de etrafınızdaki insanlara bolca sözler verebilirsiniz, iş hayatınızda kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz ama bu nokta da aşırı iyimser ve cömert olmak tutamayacağınız sözleri karşınıza getirebilir çünkü parçalı güneş tutulmasını kariyer ve iş alanlarınızda yaşayacaksınız sevgili Akrepler. Daha önceden işle ilgili konuşulmuş önemli bir konu devreye girebilir aynı zamanda iş ve kariyer hayatınızda hızlı ve beklenmedik olaylarla ani kararlar almaya meyilli olabilirsiniz ve yine iş alanlarınızda yaşayacağınız bazı anlaşmazlıkların sizi yeni kariyer seçimlerinize yönlendirmeside bu tutulmayla beraber söz konusu olabilir. Eğer enerjinizi doğru kullanabilirseniz bu haftayı oldukça verimli geçirebilirsiniz. En çok Perşembe ve Cuma günü yakın çevre ilişkilerinize dikkat edin böylece hayatı daha rahat algılayacağınız günler elbet gelecek sevgili Akrepler.

YAY BURCU

Venüs, Terazi burcuna geçicek ve çevre ilişkilerinizi yeni baştan kuracağınız, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir 3 haftalık döngüye giriyorsunuz. Yeni arkadaşlıklar ve yeni çevreler iş bağlamında size güzel kapılar aralayabilir yalnız Perşembe ve Cuma gününe dikkat etmelisiniz. Dahil olduğunuz bir grup, aktivite varsa maddi konularda sizi biraz sarsabilir. Arkadaşlarınızla yaptığınız işlerde Perşembe ve Cuma günü yalnız olduğunuzu ve hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Parçalı güneş tutulması sizi seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler ve hukuki işlerinizde etkileyebilir. Ani ve beklenmedik olana açık olmalı değişik ve farklı seyahatlerin bu dönemde karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Oldukça hareketli etkiler var Salı günü itibariyle kariyer ve iş alanlarınızda doğru ve güçlü bağlantılarınızla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Patronlarınız ve üstleriniz ile ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir, istediğiniz dengeyi bu alanda sağlayabilir ve iş olarak zam isteme konusunda güzel bir zaman olduğunu söyleyebilirim fakat bu hafta Perşembe ve Cuma günü kişisel sorumluluklarınızın iş alanınızda önemli kişilerle bağlantılarınızda birtakım sıkıntı ve sorunları getirdiğini göreceksiniz. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda hayatın sizi desteklemediği fikri etkili olacak. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel etkileşimlerle maddi konularda birazcık daha eli açık, vurdumduymaz ve aşırı iyimser davranışlar olabilir buda sizi ileride zorlayabilir sevgili Oğlaklar. Cumartesi oluşacak güneş tutulması ortak para alanlarınızı tetikleyecek. Eşinizin, ortağınızın maddi alanda hızlı gelişmeler, beklenmedik ani koşullar devrede olabilir. Daha önceden konuşulmuş fakat yarım kalmış konuların yeniden hızlı bir şekilde karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu süre zarfı içerisinde çok ani oluşan beklenmedik kararlar almamaya çalışmalıyız. Sakin ve sağduyulu olup bir kaç gün içerisinde karar verirseniz sizin için daha doğru ve daha güzel bir hafta olur sevgili Oğlaklar.

KOVA BURCU

Salı günü itibariyle biraz daha gezip görmek, değişik ortamlarda bulunmak, farklı insanlarla bir araya gelme isteğinizin arttığını göreceksiniz. Eğitimsel konularda güzel ve güçlü bağlantılar devreye girecek ve kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Venüs, Terazi burcuna geçiyor. Daha az tanıdığınız insanlardan göreceğiniz yardımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Perşembe ve Cuma günü hayatın bir anlamda sizi zorladığını görebilirsiniz. İş alanlarınızda yaşadığınız zorlanmalar ileride size iyi kapılar açacak ama olduğu noktada da sizi biraz yorucak sevgili Kovalar. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde tutamayacağınız sözler altına girmemek bu haftanın önemli konusu olsun. Cumartesi oluşacak güneş tutulması ikili ilişkiler, özel hayat ve ortaklaşa atılacak işler alanında gerçekleşiyor. Hayatınızda önem verdiğiniz insanların yaşamında beklenmedik ani gelişmeler olabilir ve sizde bu duruma karşı kendi hayatınızda bir pozisyon almak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınıza biri girebilir ve evlenme kararı alabilirsiniz. Evliyseniz ve eğer sıkıntılıysanız boşanmayla ilgili konular devrede olabilir. Hızlı beklenmedik olaylar karşısında hazırlı olun sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Diğer tarafta iş alanlarınızda, kariyerinizdeki değişimler, ruhunuz ne kadar sıkılsa bile, önemli kararlar almak zorunda bıraksa bile, bir yandan da yüzünüzü güldürücek.

BALIK BURCU

Salı günü Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle beraber ortak parasal konulara yöneliceksiniz. Beklenmedik insanlardan beklenmedik yardımlar görecek ve eğer maddi durumunuzda birtakım borçlarınız varsa bunları düzeltmenin de bir şekilde yolunu bulacaksınız. Perşembe ve Cuma gününe mutlaka dikkat edin, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ve parasal konularınızda sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. İşle ilgili konularda bol keseden atmayı seveceğiniz ve aşırı iyimser hareket edeceğiniz haftalardan bir tanesi. Parçalı güneş tutulmasını da  bu alanda yaşayacaksınız o yüzden daha gerçekçi olmak ve daha gerçekçi sözler vermek üzerine düşünmeniz gerekiyor. Cumartesi günü oluşacak tutulmayı iş, sağlık ve hizmet alanlarınızda yaşayacaksınız sevgili Balıklar. Önemli bir işe adım atmak durumunda kalabilirsiniz. Bu iş daha önceden konuşulmuş bir iş olabilir, daha önceden beraber iş yaptığınız insanlarla ilgili olabilir ya da işinizle ilgili bir yanlış anlaşılma sonucunda iş değiştirme kararı alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da önemli ve bir takım anlık kararlar devrede olacak. Sağlığınızı çok zorlamayın, kalp sisteminiz, damar hastalıkları, sırt bölgesi duruşlarıyla ilgili konu ve olaylar özellikle bu tutulma zamanı sizi biraz zorlayabilir sevgili Balıklar.

Yorumlar