İşte Meghan Markle'ın gelinliği duvağına ve tacına dikkat!

Meghan Markle'ın gelinliği minimal ve klasik oldu. Prens Harry ile evlenen Meghan Markle'ın metrelerce uzun duvağı ve tacı tam not aldı.

İşte Meghan Markle'ın gelinliği duvağına ve tacına dikkat!

Meghan Markle'ın gelinliği merak edildiği karar var. Haftalardır sır gibi saklana Meghan Markle'ın gelinliği düğün günü görücüye çıktı. Son derece sade ve klasik bir tasarım tercih eden Meghan Markle'ın gelinliğinin yakası da kayık yaka ve uzun kollu çıktı. Meghan Markle'ın gelinliğinin markası Givenchy olurken, Meghan'ın gelinliğinin tasarımcısı da İngiliz tasarımcı Clare Waight Keller oldu. Meghan Markle gelinliğinin üstüne İngiliz kraliyet ailesinin en önemli taçlarından birini taktı. Meghan Markle gelinliğini sade ama şık bir topuzla tamamladı.

Meghan Markle gelinlik seçimiyle herkesi şaşırttı. Daha önce taşlı modern gelinlikler tercih edeceği yönünde haberlere karşın Markle gelinlik seçiminde işlemesiz bir model seçti. 

MEGHAN MARKLE GELİNLİK MARKESİ GIVENCY

Meghan Markle'Iın gelinliğinin markası ise Givenchy çıktı. Meghan Markle'ın gelinliğinin tasarımcısı ise İngiliz tasarımcı Clare Waight Keller'ı. Kenarlarında çiçek işlemeleri olan duvağı ise 4.5 metre uzunluğunda. 

KATE MIDDLETON'DAN SONRA EN ÇOK BEKLENEN GELİNLİK OLDU

Meghan Markle'ın gelinliği 2011 yılında Kate Middleton'ın düğününden bu yana dünyada en çok beklenen ve merak edilen gelinlik oldu. 

Meghan Markle'ın makyaj tercihi de son derece sade oldu. Şeftali tonlarında ruj kullanan Meghan, her zamanki hafif ve siyah tonlu göz makyajından da vazgeçmedi.

İşte Meghan Markle'ın gelinliğinin fotoğrafları...

meghan markle gelinliği

Meghan Markle gelinlik

Meghan gelinlik

Meghan Markle gelinlik

Meghan gelinlik

Yorumlar